Fotbal intern

Dinamo, probleme în ofensivă la meciul cu Astra: ”Ne vor lipsi trei atacanți”

20.02.2021 | 15:29
Dinamo probleme in ofensiva la meciul cu Astra Ne vor lipsi trei atacanti
Antrenorul echipei Dinamo, Ionel Gane, are probleme în ofensivă pentru meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1, nu mai puțin de trei atacanți având probleme medicale. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Ionel Gane, are probleme în ofensivă pentru meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1, nu mai puțin de trei atacanți având probleme medicale.

Cu Pablo Cortacero dispărut, suporterii ”câinilor” trebuie să facă rost de aproximativ 1 milion de euro pentru a plăti datoriile scadente la 31 decembrie 2020 și de a lua licența pentru stagiunea următoare.

ADVERTISEMENT

Play-off-ul Ligii 1 pare să nu mai prezinte interes pentru alb-roșii, care sunt resemnați cu gândul că distanța ce trebuie recuperată față de locul 6 este mult prea mare, iar Jerry Gane a anunțat că obiectivul principal este câștigarea Cupei României.

Probleme în atac pentru Dinamo la întâlnirea cu Astra

”Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, despre problemele de lot pe care le are înaintea meciului cu Astra.

ADVERTISEMENT

”Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra, cu problemele ei, noi cu ale noastre”, a mai spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.

Partida Astra Giurgiu – Dinamo București, din etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 21 februarie, de la ora 20:30, și este una dintre ultimele șanse ale celor două formații de a se apropia de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

După întâlnirea de la Giurgiu, ”câinii” vor mai avea trei meciuri în deplasare, cu FC Voluntari, Poli Iaşi şi CFR Cluj, și trei pe teren popriu, cu FC Viitorul, FC Argeş şi Academica Clinceni.

Gheorghe Mulțescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înaintea meciului dintre Astra Giurgiu și Dinamo, echipe pe care le-a antrenat, și consideră că toate sacrificiile vor merita în cazul în care „câinii” vor lua licența.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție cu FANATIK, Florentin Petre și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că cei din DDB nu l-au invitat pe el și pe alți fotbaliști importanți din istoria „câinilor roșii” să facă parte din proiect sau măcar să fie contactați de fanii-acționari.

ADVERTISEMENT