Sport

Dinamo, probleme mari în ofensivă! S-a accidentat și are dureri la coloană. Exclusiv

Antrenorul lui Dinamo se confruntă cu probleme mari în plan ofensiv, unde joacă fără un număr nouă autentic, iar lipsa unui astfel de jucător s-a văzut aproape la fiecare partidă din acest sezon.
09.08.2021 | 16:00
Dinamo probleme mari in ofensiva Sa accidentat si are dureri la coloana Exclusiv
ADVERTISEMENT

„Câinii” au suferit cea de-a a doua înfrângere din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în fața celor de la Chindia Târgoviște, într-un meci disputat la Buzău.

FANATIK a fost prezent pe stadionul din „Crâng”, unde Dinamo nu a trimis niciun șut pe spațiul porții, într-o partidă în care dâmbovițenii s-au apărat pe două linii.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti rămâne fără atacanți la Dinamo. Încă un jucător e accidentat

FANATIK a aflat că Dinamo mai are un jucător accidentat, după absențele lui Paul Anton și Andrei Radu. E vorba despre atacantul venit chiar de la Chindia Târgoviște, Mihai Neicuțescu.

Jucătorul nu a fost inclus în lot la ultimele două partide cu Academica Clinceni și Chindia Târgoviște și din informațiile FANATIK, Neicuțescu va lipsi și la următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci la care Neicuțescu a jucat pentru Dinamo a fost în deplasarea de la Craiova, cu echipa lui Adrian Mutu. Atacantul a intrat pe teren în minutul 35 în locul lui Andreas Mihaiu și deși a dus partida până la final, se pare că a suferit o accidentare și are dureri la coloana vertebrală. Astfel, sunt șanse infime să îl vedem pe teren și în partidele următoare.

Dinamo suferă la capitolul atacanți

Dario Bonetti are nevoie urgentă de un atacant. Cea mai bună dovadă e faptul că vârful Cătălin Țîră s-a antrenat cu Dinamo, însă jucătorul nu poate fi transferat din cauza interdicției la transferuri.

ADVERTISEMENT

Antrenorul alb-roșilor a încercat să improvizeze în atac, neavând un vârf veritabil după plecarea lui Adam Nemec și a încercat mai multe variante. Din păcate nici Robert Moldoveanu, nici Cătălin Măgureanu nu au confirmat.

Italianul i-a mai încercat în atac și pe Andreas Mihaiu, de altfel singurul jucător al „câinilor” care a pus în pericol poarta Chindiei, cât și tânărul de 19 ani, Andrei Florescu, reîntors după un împrumut la Metaloglobus.

ADVERTISEMENT

Paul Anton și Andrei Radu sunt și ei accidentați

FANATIK a prezentat de asemenea în exclusivitate detaliile cu privire la accidentările lui Paul Anton, respectiv Andrei Radu.

Paul Anton continuă recuperea după accidentarea la metatarsiene și nu a făcut deplasarea la Buzău, în timp ce fundașul stânga Andrei Radu are o entorsă la gleznă și va lipsi și la meciul cu CS Mioveni.

Mijlocașul central al lui Dinamo este o absență extrem de importantă, fiind în acest moment cel mai experimentat jucător din lotul lui Dario Bonetti. Anton însă are șanse mari să nu mai joace niciun meci pentru Dinamo, iar pe data de 11 august ar putea deveni jucător liber.

  • 3 jucători accidentați are Dinamo: Paul Anton, Andrei Radu și Mihai Neicuțescu
  • 11 august e data la care Paul Anton ar putea deveni jucător liber
  • 21 august e data la care Andrei Radu ar putea reveni pe gazon, în meciul cu Farul Constanța
ADVERTISEMENT