Sport

PSG vine la București cu toate vedetele pentru meciul cu Dinamo! La ce hotel de lux sunt cazați parizienii. Exclusiv

Dinamo joacă un meci crucial pentru calificarea în play-off-ul EHF Champions League împotriva celor de la PSG. Parizienii au un lot stelar, au cel mai mare buget din lume și își propun câștigarea Ligii Campionilor.
01.03.2022 | 21:43
PSG vine la Bucuresti cu toate vedetele pentru meciul cu Dinamo La ce hotel de lux sunt cazati parizienii Exclusiv
Mikkel Hansen şi Nikola Karabatic, în tricoul lui PSG.
ADVERTISEMENT

Fanii handbalului din România sunt răsfățați cu un nou meci de cinci stele în EHF Champions League. Joi, de la ora 19:45, Dinamo întâlneşte PSG în Sala Polivalentă, la două săptămâni de la regalul cu Barcelona.

PSG vine la București cu toate vedetele pentru meciul cu Dinamo! “Extratereştrii” aterizează miercuri în Capitală

Din informaţiile FANATIK, PSG vine la Bucureşti cu toate vedetele şi va ajunge în Capitală miercuri, aterizarea pe aeroportul Otopeni fiind programată la ora 13:10.

ADVERTISEMENT

Parizienii sunt în luptă pentru un loc între primele două formaţii ale grupei, în timp ce Dinamo are nevoie de puncte pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea în play-off. Victoria de la Porto păstrează echipa lui Xavi Pascual cu şanse la calificarea în următoarea fază.

Parizienii stau la hotelul Sheraton din centrul Capitalei!

Mikkel Hansen şi Nikola Karabatic sunt doi dintre cei mai valoroşi handbalişti ai lumii. Cei doi au cele mai mari salarii din acest sport şi acest sezon este ultima şansă ca cei doi să aducă trofeul suprem pentru PSG.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că echipa pariziană va fi cazată la hotelul Sheraton din centrul Bucureştiului, fiind localizat foarte aproape de Piaţa Romană. Este unul dintre locaţiile de lux din Capitală, preţul unei camere fiind în această perioadă de 100 de euro/noapte.

Hotelul Sheraton din Bucureşti
Hotelul Sheraton din Bucureşti

PSG, fără trofeul Ligii Campionilor în vitrină

În ciuda celui mai mare buget şi al unei echipe stelare, PSG nu a reuşit până acum să câştige EHF Champions League. Parizienii au jucat finala în sezonul 2016-2017 şi au obţinut medaliile de bronz în sezoanele 2017-2018, 2019-2020, 2020-2021.

ADVERTISEMENT

PSG are nevoie de puncte, fiind la mare luptă cu Barcelona pentru al doilea loc direct calificant în sferturile de finală. Astfel şi pentru parizieni, meciul din Sala Polivalentă este unul cu o miză importantă.

Biletele s-au epuizat în câteva ore

Dinamo are un program infernal în ultimele două etape din faza grupelor. Joacă împotriva lui PSG pe teren propriu, iar apoi se va deplasa în Polonia pentru meciul cu Vive Kielce, liderul grupei.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru meciul cu PSG s-au epuizat în câteva ore. Au fost scoase la vânzare 1650 de tichete, care s-au epuizat imediat. În ciuda faptului că s-a anunţat o relaxare a restricţiilor, la meciul cu PSG va fi ocupată doar 30% din capacitatea Sălii Polivalente.

Clasament grupa 2:

Grupa B
Grupa B
  • 1.500.000 de euro are salariu Mikkel Hansen, cel mai bine plătit handbalist din lume
  • 17.500.000 de euro este bugetul celor de la PSG
ADVERTISEMENT