Sport

Dinamo – PSG se joacă în Sala Dinamo! Când se va disputa meciul din optimile EHF Champions League + prețurile biletelor. OFICIAL

04.03.2020 | 20:48
Dinamo  PSG se joaca in Sala Dinamo Cand se va disputa meciul din optimile EHF Champions League  preturile biletelor OFICIAL
ADVERTISEMENT

Dinamo – PSG se va juca în Sala Dinamo. Anunţul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei din “Şoseaua Ştefan cel Mare”. Chiar dacă sala de 2000 de locuri este mică pentru acest nivel, jucătorii şi oficialii clubului au hotărât ca această confruntare să se dispute “acasă”.


UPDATE, 4 martie, ora 20:48 / Dinamo a anunțat că prețurile biletelor la partida cu PSG sunt cuprinse între 0 de lei (peluze) și 80 de lei (VIP). Prioritate vor avea cei 142 de abonați din faza grupelor, cu drept de preemțiune numai pe locurile avute.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 3 martie

Dinamo – PSG se joacă în Sala Dinamo! Marele meci se joacă pe 22 martie, de la ora 18:00

Ca variante, Dinamo mai avea la dispoziţie Sala Polivalentă din Bucureşti, cu o capacitate de 5000 de locuri, dar şi BT Arena din Cluj, cea mai mare sală polivalentă din ţară, cu o capacitate de 8000 de locuri.

Meciul tur din optimile Ligii Campionilor la handbal dintre Dinamo şi PSG va avea loc pe data de 22 martie, de la ora 18:00 în Sala Dinamo. “Dulăii” sunt singura echipă neînvinsă din actuala stagiune a Ligii Campionilor, înregistrând 9 victorii şi 3 egaluri până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Constantin Ştefan: “Este un bonus pentru noi să-i întâlnim, pentru munca depusă de 5-6 ani”

Echipa lui Constantin Ştefan şi-a luat revanşa în faţa lui Sporting Lisabona în play-off şi a reuşit să treacă de lusitani cu 26-25 în Portugalia şi 26-24 la Bucureşti. De cealaltă parte, PSG a încheiat pe locul 2 în grupa A.

Antrenorul lui Dinamo a declarat imediat după calificare că meciul cu PSG este un bonus: “Este un bonus pentru noi să-i întâlnim, pentru munca depusă de 5-6 ani, de când a început acest proiect. Sper să ne ridicăm la valoarea lor.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi orice s-ar întâmpla, dar sper să ne vindem cât mai scump pielea”, a declarat antrenorul Constantin Ştefan imediat după confruntarea cu Sporting.

Dinamo joacă eternul derby cu Steaua pe 5 martie

Tunisianul din poarta lui Dinamo, Makrem Missaoui, a declarat la finalul confruntării cu Sporting că echipa trebuie să viseze în meciul cu PSG: “Trebuie să visăm, trebuie să luptăm pentru visul nostru, nu am pierdut niciun meci în Liga Campionilor. Vom juca și vom lupta, indiferent de rezultat”

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu PSG, Dinamo are un meci important pe plan intern, joi, de la ora 18:25, derby-ul cu Steaua. De altfel, prima înfrângere din actuala stagiune pentru “dulăi” a venit în faţa rivalilor, scor 26-27.

Dinamo este lider pe plan intern în campionat, având 46 de puncte după primele 18 etape. “Dulăii” au două puncte avans şi un meci mai puţin disputat faţă de Potaissa Turda, care ocupă locul secund în Liga Naţională.

ADVERTISEMENT