DINAMO. Pulhac s-a întors în România! Ce zice Rednic de o revenire în “haită”

Mirela Apostol   
în Dinamo
21/10/2015, 17:08
DINAMO. Pulhac s-a întors în România! Ce zice Rednic de o revenire în “haită” GALERIE FOTO

DINAMO. Cristi Pulhac a fost campion în România cu Dinamo, iar acum şi-a reziliat contractul cu  Zawisza Bydgoszcz, din liga a 2-a din Polonia, formaţie la care a activat din luna ianuarie a acestui an.

Dinamo. Alioşa Vojnovic: „Nu mi-a părut foarte rău pentru Steaua!”

DINAMO. Pentru că din luna iulie a rămas liber de contract, Pulhac a acumulat cîteva kilograme bune (CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINEA), iar acum s-a decis să se antreneze cu echipa antrenată de fostul său coleg de la Dinamo, Florin Bratu, la CS Tunari. Alături de fundaşul stînga, se mai antrenează cu echipa din Liga a III-a şi Cornel Predescu, un alt jucător cu trecut dinamovist.

“Nu s-a pus problema unei legitimări!”

DINAMO. Florin Bratu, tehnicianul tunarilor, a declarat că nu există nicio discuţie însă pentru a-i înregimenta pe cei doi la CS Tunari: “Eu îi cunosc de pe vremea cînd jucam la Dinamo. Sînt liberi de contract şi se pregătesc cu noi. Nu s-a pus problema să îi legitimăm”, a spus Bratu.

DINAMO. Un fost golgheter îl avertizează pe Rednic: ”Prea mulţi străini!”

Revine în “haită”?

DINAMO. Cristi Pulhac a comentat pentru FANATIK.RO o posibilă revenire la echipa care l-a consacrat, Dinamo: “Nu mi-am făcut planurile pe termen lung, să zic aşa. În acest moment mă antrenez cu CS Tunari, pentru că acolo antrenează fostul meu coleg şi prietenul meul, Florin Bratu şi am nevoie de pregătire fizică. Nu sînt în discuţii cu nicio echipă, dar voi vedea pe viitor ve se va întîmpla”, a spus Pulhac pentru FANATIK.RO.

DINAMO. Cer sancţionarea lui Mureşan: „A MUTILAT pe viaţă un coleg de breaslă! Nu poate vorbi de fair-play!” 

DINAMO. Rednic, actualul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare, a negat că l-ar dori pe fundaş, după ce a declarat pentru FANATIK.RO că nu ştia că Pulhac a revenit în ţară: “Pulhac nu e una din ţintele mele, nu m-am gîndit să-l aduc la Dinamo. Acum aud că a revenit în ţară, chiar nu ştiam ce mai face”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

150.000 de euro este cota de piaţă a lui Pulhac

31 de ani are fundaşul

 

Închide ×