DINAMO. Puljic nu a uitat de “cîini”: “Mă bucur că au bătut pe Astra!”

Mirela Apostol   
in Dinamo
25/07/2016, 17:10
DINAMO. Puljic nu a uitat de “cîini”: “Mă bucur că au bătut pe Astra!”

DINAMO. Ante Puljic a plecat din Ştefan cel Mare la finalul stagiunii trecute. Fundaşul a fost în tratative cu Steaua, însă a semnat cu Tom Tomsk şi declară că nu s-ar fi văzut niciodată în tricoul “roş-albastru”.

“Sincer, nu m-am văzut niciun moment în tricoul Stelei, deşi am apreciat faptul că oamenii de acolo s-au gîndit să mă transfere şi au făcut eforturi concrete să ajungă la o înţelegere cu mine. De ce nu mă vedeam la Steaua? Fiindcă suporterii lui Dinamo m-au plăcut şi respectat foarte mult, iar eu respect asemenea detalii. De aceea n-am acceptat să continuu discuţiile cu Steaua.

La Tom Tomsk n-a fost doar chestie de bani, ci şi faptul că joc într-o ligă foarte puternică, precum cea a Rusiei. Nu pot să spun decît că sînt foarte fericit pentru băieţi. Au făcut şi un meci bun, au şi marcat multe goluri, răzbunînd înfrîngerea cu 2-4 din finalul campionatului. Mi-a plăcut să aud de succesul lui Dinamo, mai ales că cei de la Astra au fost aroganţi atunci. E cel mai bine să răspunzi adversarului prin victorii, cînd poţi”, a spus Puljic.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×