Fotbal intern

DINAMO. Puljic la Steaua? Negoiţă: ”NU LICITEZ contra lui Gigi!”

DINAMO. Odată cu instalarea lui Ioan Andone pe banca tehnică, echipa din Ştefan cel Mare şi-a exprimat intenţiile ofensive şi pe piaţa transferurilor....
03.06.2016 | 00:04
DINAMO Puljic la Steaua Negoita NU LICITEZ contra lui Gigi
ADVERTISEMENT

DINAMO. Odată cu instalarea lui Ioan Andone pe banca tehnică, echipa din Ştefan cel Mare şi-a exprimat intenţiile ofensive şi pe piaţa transferurilor.

DINAMO. Pe lîngă jucătorii care se încearcă să fie aduşi în ”haită”, dinamoviştii încearcă să-şi păstreze şi piesele grele pentru noul sezon. Unul dintre fotbaliştii care au impresionat în această primăvară este şi fundaşul Ante Puljic. Împrumutat de Dinamo de la Gent, croatul este disputat în acest moment de cele două mari rivale din România, după interesul manifestat de patronul Stelei, Gigi Becali (detalii AICI).

ADVERTISEMENT

Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a încercat să explice cum decurg negocierile pentru păstrarea fundaşului croat în Ştefan cel Mare.

Puljic e un fotbalist care a fost cumpărat, evaluat de către Gent, nu l-au luat de pe stradă, la noi şi-a revenit pe parcurs, în partea a doua a campionatului. Nu vorbim aici de teamă faţă de Steaua la negocieri, mi se pare o prostie asta. Dacă la un moment dat ajungem la un consens cu Puljic, e OK. Nu mai trebuie să ajungem la vechile năravuri de a face licitaţii şi să ducem cluburile în faliment. Trebuie să aducem fotbalişti potriviţi profilului nostru şi atîta tot”, a declarat Negoiţă, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

De ce l-a ratat pe Ovidiu Popescu

Boss-ul din Ştefan cel Mare nu şi-a ascuns dezamăgirea despre apariţia în presă a detaliilor din culisele negocierilor eşuate pentru fundaşul lui ACS Poli Timişoara, Ovidiu Popescu (detalii AICI).

Un om care se respectă nu se apucă să vorbească nişte discuţii avute cu patronul unei echipe. Nouă ne-au trecut mulţi jucători tineri prin club, precum Ovidiu Popescu. Am văzut şi la Steaua mulţi catre au dispărut, nu-i văd jucând. E greu de dat bani pe un jucător care vine de la o echipă retrogradată şi care a ajucat acolo binişor, să zicem. Eu am propus o variantă în care, dacă jucătorul confirmă, se plătesc şi nişte bani. Aşa, să dai bani pe poveşti, e uşor. Banii se dau numai cînd cineva confirmă”, a precizat Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Încă speră la Bicfalvi

În continuare, finanţatorul ”cîinilor” s-a referit şi la situaţia lui Erik Bicfalvi, care tocmai a anunţat că are o ofertă foarte bună din Rusia (detalii AICI): Bicfalvi a spus că i-a plăcut la Dinamo şi ar vrea să rămînă. E clar că nu ne va răspunde foarte repede, dar în calcul şi oferta noastră”.

”M-a luat valul cînd am preluat Dinamo!”

Ionuţ Negoiţă a rememorat şi momentul cînd a devenit unicul finanţator al lui Dinamo şi a detaliat şi etapele plăţilor efectuate pentru diferitele necesităţi ale clubului.

ADVERTISEMENT

M-a costat destul de mult să preiau Dinamo, m-a costat foarte mult să închid anumite litigii care erau periculoase pentru Dinamo, m-a costat mult să acopăr salarii pentru unii jucători care acum nici nu mai sînt în Liga 1, mulţi aduşi tot aşa, pe poveşti. M-a costat şi ieşirea din insolvenţă dar şi să menţin clubul unde este acum. M-a luat valul doar cînd am preluat Dinamo. Dacă eram mai atent, nu luam niciodată Dinamo!

Dacă Federaţia voia, putea să nea dea licenţa. A fost lipsă de asumare.

Momentan, nu simţim nevoia să aducem un nou preşedinte. Deciziile le iau eu şi cu domnul Andone. Avem o serie de colegi, fiecare specialist pe partea lui, ne consultăm, cred că sîntem în regulă cu formula în care sîntem acum”, a încheiat Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT