Carousel hot news

DINAMO. Răducioiu visează să antreneze în Italia

DINAMO. Într-un interviu acordat faimoasei publicaţii italiene La Gazzetta dello Sport, Florin Răducioiu, fostul atacant al naţionalei, a declarat că încă mai este ataşat de Brescia, echipă...
14.10.2014 | 18:58
DINAMO. Răducioiu visează să antreneze în Italia
ADVERTISEMENT

DINAMO. Într-un interviu acordat faimoasei publicaţii italiene La Gazzetta dello Sport, Florin Răducioiu, fostul atacant al naţionalei, a declarat că încă mai este ataşat de Brescia, echipă la care a evoluat în două rînduri. Format la Dinamo, Raducioiu a plecat în 1990 în Italia, la Bari, pentru ca mai apoi să mai treacă pe la Verona, Brescia şi AC Milan.

Dacă încă mai urmăresc Brescia? Desigur! La Brescia mă simt iubit, soţia mea, Astrid, e aici. E un oraş mic, dar frumos şi liniştit. Îmi aduc aminte de afecţiunea fanilor, a fost o perioadă frumoasă”. 

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă îşi doreşte să antreneze în Italia, Răducioiu a afirmat că şi-ar dori acest lucru, deşi nu e uşor. ”Ar fi important pentru mine sa antrenez în Italia, dar este foarte greu. Aş putea învăţa multe lucruri, aşa cum mi s-a întamplat şi ca jucător. Şcoala de la Coverciano este una dintre cele mai bune din Europa. În fiecare zi înveţi ceva şi beneficiezi de profesionalismul cadrelor didactice. Dar, într-adevăr, apoi trebuie să arăţi pe teren ceea ce ai învăţat”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri