Sport

Dinamo rămâne fără antrenor! Gheorghe Mihali şi-a anunţat plecarea de la echipă: “Este ultima zi!”. Exclusiv

Dinamo rămâne fără antrenor. Gheorghe Mihali şi-a anunţat plecarea de la echipă după discuţia pe care a avut-o cu Răzvan Zăvăleanu. Tehnicianul a explicat motivele pentru Fanatik.
28.06.2022 | 14:50
Dinamo ramane fara antrenor Gheorghe Mihali sia anuntat plecarea de la echipa Este ultima zi Exclusiv
Gheorghe Mihali nu va mai continua la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo lucrurile se înrăutăţesc de la o zi la alta. “Câinii” rămân fără antrenor după ce Gheorghe Mihali şi-a anunţat plecarea de la echipă. Tehnicianul a avut o discuţie lămuritoare cu Răzvan Zăvăleanu, aşa cum FANATIK a anunţat, şi a hotărât să plece.

Dinamo rămâne fără antrenor! Gheorghe Mihali şi-a anunţat plecarea de la echipă

Contactat de FANATIK, Gheorghe Mihali a spus că marţi, 28 iunie, va fi ultima zi a sa la Dinamo, motivând că noul preşedinte al clubului ar putea oricând să numească un nou antrenor la echipă:

ADVERTISEMENT

“Este ultima mea zi la echipă. Voi pleca azi. Am avut o discuţie cu domnul Zăvăleanu. A fost foarte corect cu mine, dar mi-a spus că nu poate să îmi ofere nicio siguranţă, pentru că nu depinde de el.

“A fost o situaţie dificilă la echipă, dar v-am spus, aş fi rămas. Dar în incertitudinea asta nu pot”

Eu aş fi rămas dacă aveam vreo garanţie că pot să lucrez. Mi s-a oferit varianta de a mă întoarce la U-19, dar nu este cazul. Am discuţii cu o altă echipă şi veţi afla zilele următoare unde voi merge. Acum nu pot spune.

ADVERTISEMENT

A fost o situaţie dificilă la echipă, dar v-am spus, aş fi rămas. Dar în incertitudinea asta nu pot. Oricând poate fi numit un nou preşedinte şi este normal ca el să vină cu antrenorul pe care îl doreşte. 

“Am venit să ajut atunci când alţii fugeau de la acest club”

Asta a fost, din păcate. Domnul Zăvăleanu mi-a spus că nu are ce să îmi ofere. El nu are nicio putere în alegerea noului preşedinte, asta ţine de domnul Şerdean. Şi cine va veni, poate va pune lucrurile la punct. 

ADVERTISEMENT

Nu are nimeni ce să îmi reproşeze. Am venit să ajut atunci când alţii fugeau de la acest club. Şi aş fi rămas dacă mi s-ar fi oferit garanţii. Aşa, pot să încep campionatul cu Dinamo şi să fiu înlocuit în etapa a doua”, a spus Mihali pentru FANATIK.

Mihali avea contract până în 30 iunie cu Dinamo!

Gheorghe Mihali mai avea contract doar până la data de 30 iunie cu Dinamo, din informaţiile noastre. Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, nu a putut să îi ofere siguranţa că va conduce echipa în Liga 2, în condiţiile în care Dinamo nu are deocamdată un preşedinte.

ADVERTISEMENT

De destinele echipei se va ocupa Iulian Mihăescu, cel care a participat la antrenamentele de la Săftica alături de Gheorghe Mihali. În ceea ce priveşte alegerea noului preşedinte, deocamdată lucrurile sunt departe de a fi rezolvate.

Trebuie convocată Adunarea Generală a Acţionarilor, acolo unde Dorin Şerdean, acţionarul majoritar, va avea putere de decizie. Răzvan Zăvăleanu îl susţine pe Florin Prunea, în timp ce Dorin Şerdean l-ar dori pe Ioan Mărginean. Însă, o colaborare între Mărginean şi Zăvăleanu este imposibilă după conflictul deschis pe care l-au avut în perioada Gaz Metan.

  • 56 de ani are Gheorghe Mihali 
  • 8 zile a condus antrenamentele de la prima echipă Gheorghe Mihali
ADVERTISEMENT