Dinamo, fără 9 jucători înaintea ultimei etape! Ce face Negoiţă

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 13:21
Dinamo, fără 9 jucători înaintea ultimei etape! Ce face Negoiţă

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FC Dinamo Bucureşti a ratat playoff-ul Ligii 1 Betano, iar situaţia din “Ştefan cel Mare” este din ce în ce mai grea, mai ales după ce a fost învinsă acasă de ultima clasată, Juventus Colentina. Salariile jucătorilor vor scădea începând cu sezonul 2018-2019 (vezi detalii), iar oficialii lui Dinamo sunt nevoiţi să caute fotbalişti care să-i înlocuiască pe cei care vor pleca în vară.

Pe lista fotbaliştilor care vor pleca de la FC Dinamo Bucureşti la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano se află Jaime Penedo, Laurenţiu Brănescu, Constantin Nica, Georgios Katsikas, Luka Maric, Romera, Aitor Monroy, Gabi Torje şi Adam Nemec, iar contractele celor 9 jucători se vor încheia pe 31 mai, iar situaţia se complică pentru oficialii din Groapă.

Le expiră contractele înaintea ultimului meci din playout!

Penultimul meci al lui FC Dinamo Bucureşti din playout-ul Ligii 1 Betano va avea loc pe 27 mai, la Timişoara, iar ultima partidă o va disputa în “Ştefan cel Mare”, pe 2 iunie, contra formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. FANATIK.RO a aflat că oficialii lui Dinamo au decis să le ofere un bonus jucătorilor care le expiră contractele pe 31 mai, toate acestea pentru a mai rămâne să joace cu Sepsi. Nu va fi cazul lui Penedo, care va fi la acea oră la echipa naţională a statului Panama pentru turneul final mondial din Rusia.

Act adiţional de 500 de euro pentru fiecare jucător

Dinamoviştii vor să le facă un act adiţional şi să îi plătească pentru doar un meci, dar şansele ca aceştia, aflaţi la final de contract, să accepte oferta oficialilor din “Ştefan cel Mare” sunt mici. Suma maximă pe care Ionuţ Negoiţă este dispus să le-o ofere fiecăruia este de 500 de euro, deoarece echipa este în playout şi este foarte dezamăgit de situaţia în care a ajuns clubul. 

Închide ×