Carousel hot news

FOTO Dinamoviştii îşi asigură fanii că rămân o familie. Ce gest a făcut Steliano Filip

Rezultatele mai slabe obţinute de Dinamo în ultimul timp, au fost puse de mulţi dintre fani pe seama faptului că echipa nu mai e o adevărată familie, cum se întâmpla în trecut, şi că...
Autor: George Heisu | 06.10.2017 | 14:45
FOTO Dinamoviştii îşi asigură fanii că rămân o familie. Ce gest a făcut Steliano Filip

Rezultatele mai slabe obţinute de Dinamo în ultimul timp, au fost puse de mulţi dintre fani pe seama faptului că echipa nu mai e o adevărată familie, cum se întâmpla în trecut, şi că fotbaliştii s-au împărţit în “bisericuţe”. Noul antrenor, Vasile Miriuţă, încă nefamaliarizat cu atmosfera din vestiarul “câinilor”, a vrut să aplaneze cumva conflictul, afirmând că la orice echipă există astfel de “bisericuţe”, e un lucru normal.

„Trebuie să ne revenim, am pierdut două meciuri. Le-am spus şi băieţilor că e cazul să facem front comun, nu avem prea mult timp la dispoziţie. Nu sunt probleme în vestiar, trebuie să fim uniţi, pentru că altfel nu avem nicio şansă. Bisericuţe sunt peste tot, portughezii normal că sunt prieteni”, a fost discursul lui Miriuţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo nu are “bisericuţe” în vestiar

Pentru a demonstra că echipa e mai unită ca niciodată, iar străinii sunt buni prieteni cu românii din lot, unul dintre cei mai vechi dinamovişti, Steliano Filip s-a gândit la un gest inedit. Astfel, fundaşul stânga “alb-roşu” a adunat mai mulţi coechipieri după antrenamentul de vineri dimineaţă, români şi străini şi a făcut o fotografie de grup, pe care a postat-o pe o reţea de socializare.

Poza a adunat în câteva minute peste 2.000 de aprecieri, fanii lui Dinamo apreciind gestul lui Filip. Acesta apare în fotografie alături de grecul Katsikas, brazilianul Rivaldinho, sud-africanul Mahlangu şi foarte tinerii jucători români Ion Gheorghe şi Eşanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!