Sport

Dinamo – Rapid 1-1. O nouă dezamăgire pentru Mircea Rednic! Rămâne fără victorie la Dinamo, după ce Rapid a egalat în prelungiri! Video

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre meciul Dinamo - Rapid, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, în etapa a 13-a din Liga 1
23.10.2021 | 22:30
Dinamo  Rapid 11 O noua dezamagire pentru Mircea Rednic Ramane fara victorie la Dinamo dupa ce Rapid a egalat in prelungiri Video
Dinamo - Rapid, meciul etapei în Liga 1.
ADVERTISEMENT
23-10-2021
16:04

Dinamo - Rapid 1-1 (Torje 56 / Carnat 90+1)

Min 90+1: GOOOL RAPID! Carnat egalează, după ce trimite mingea la vinclu, de la aproximativ 18 metri

Min 56: GOOOL DINAMO! Torje deschide scorul cu un șut puternic sub transversală, de la marginea careului mare, 

Min 38: Alexandru Răuță a acuzat probleme medicale în . Fotbalistul lui Dinamo s-a întins pe teren și le-a dat mari emoții tuturor celor prezenți. A acuzat probleme respiratorii. Salvarea a intrat pe teren și mijlocașul a primit îngrijiri câteva minute. I s-a pus masca de oxigen pe față! Apoi, medicii l-au consultat atent și la marginea gazonului. Cosmin Matei a intrat în locul său. La pauză, crainicul stadionului a anunțat că Răuță este stabil.

Răuță a rămas mai bine de jumătate de oră în ambulanță, până când a sosit o alta de un alt tip, care să îl transporte la spital.

Cele mai importante faze ale partidei. Video

Mircea Rednic a ales să îl trimită pe tânărul Măgureanu ca titular în ofensiva lui Dinamo.

Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu, Răuță, Espinosa – Torje, Ivanovski. Măgureanu. Rezerve: Eșanu, Ehmann, Giafer, Filip, Matei, Bordușanu, Neicuțescu, Vestenicky, Bani Mustafa. Antrenor: Mircea Rednic
Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Grigore, Iordache – Crepulja, Albu – Stahl, Sefer, Hlistei – Bălan. Rezerve: Drăghia, Nastos, Moise, Carnat, Ilie, Florică, Bnou Marzouk, Al. Ioniță II. Antrenor: Mihai Iosif

23-10-2021
08:33

Mihai Iosif a primit un tort din partea jucătorilor

Antrenorul Rapidului a împlinit 47 de ani chiar înaintea derby-ului cu Dinamo și a primit un tort din partea jucătorilor și a clubului.

 

Meciul Dinamo – Rapid are loc sâmbătă, 23 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1. Este un derby bucureştean de tradiţie readus la viaţă după o pauză de şase ani, perioadă în care giuleştenii nu au mai evoluat în prima divizie.

Unde se joacă meciul Dinamo – Rapid

Confruntarea Dinamo – Rapid se dispută sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Şoseaua „Ştefan cel Mare”, deşi „câinii” şi-ar fi dorit ca evenimentul să fie găzduit de Arena Naţională, dar faptul că nu au plătit anumite utilităţik faţă de primărie au făcut imposibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

Se va juca în „Groapă”, dar cu accesul numai al spectatorilor care vor prezenta certificatul verde de vaccinare. Nu vor putea intra, ca până acum, nici spectatorii care nevaccinaţi fiind prezintă testări negative PCR valabile 72 de ore sau antigen, valabile 24 ore. Va fi, în urma noilor restricţii care vor intra în vigoare de luni, ultimul meci cu spectatori pentru fanii celor două formaţii.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Rapid

Partida Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo, în etapa a 13-a din Liga 1 şi va fi televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Prima TV şi Look Plus. De asemenea, o puteţi urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După ce vineri, 22 octombrie, termometrele au aurcat până la 22 de grade, începând de sâmbătă vremea se va mai răci şi va deveni instabilă. Maxima zilei va ajunge până la 14 grade şi sunt condiţii de ploaie slabă de mai multe ori pe parcursul zilei. Jocul a fost încredinţat unei brigăzi conduse de clujeanul Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – Rapid

Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1 şi are mari probleme de lot pentru acest derby. Mircea Rednic a hotărât să renunţe la serviciile lui Constantin Nica şi Cătălin Ţârâ, deşi admite că are nevoie de fundaş dreapta şi de atacanţi. A reuşit până acum să legitimeze doi jucători, un mijlocaş francez şi un vârf slovac, ambii urmând a fi incluşi pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

La capitolul probleme medicale, lista e lungă şi în plus mai sunt şi jucători suspendaţi. Accidentaţi sunt Mihaiu, Ehmann și Răzvan Popa, Steliano Filip este în dubiu, suspendaţi sunt Dudea, Creţu şi Moldoveanu. În plus, portarul Iliev abia a revenit la antrenamente. La Rapid este suspendat fundaşul stânga Junior Morais.

Echipele probabile la Dinamo – Rapid

  • Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Grigore, Amzar – Itu, Espinosa, Răuță – C. Matei, Ivanovski, Torje. Antrenor: Mircea Rednic
  • Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, Florică – Crepulja, Albu – Sefer, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif
ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câştigat de nouă meciuri

Pentru Dinamo, situaţia e din ce în ce mai rea. Echipa nu mai are nici psihic bun, după ce nu a mai reuşit să câştige un meci de nouă etape. A fost la un pas să întrerupă seria la ultimul joc de acasă cu UTA, dar a fost egalată în ultimele secunde, după ce a ratat câteva imense şanse de a se desprinde decisiv.

Noul căpitan al „câinilor” va fi Gabi Torje, care deja a sunat mobilizarea colegilor pentru derby, pe de o parte pentru că situaţia din clasament obligă la o trezire rapidă, pe de alta pentru că un meci Dinamo – Rapid este mereu ceva special. Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, speră ca Dinamo să reziste şi să nu aibă soarta echipei sale de acum câţiva ani.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – Rapid

Pentru casele de pariuri, echipa aflată pe un loc net superior în clasament, poziţia a 6-a, de play-off, adică Rapid, este favorita acestui derby, cu o cotă excelentă – 2,00, în timp ce pentru Dinamo obţinerea celor trei puncte înseamnă o cotaţie dublă – 4,00. Şi un gol înscris de „câini” valorează 1,65, iar unul marcat de giuleşteni 1,30.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2015, anul în care a început bejania Rapidului. Ultimele partide jucate în „Groapă” au revenit clar gazdelor, iar pentru a ajunge la ultimul succes vişniu în „Ştefan cel Mare” trebuie să ne întorcem până în 2007, când a fost 2-0 pentru giuleşteni.

ADVERTISEMENT