DINAMO. Răspunsul lui Camora, după ironia lui Filip

Mirela Apostol   
in Dinamo
25/07/2016, 08:23
DINAMO. Răspunsul lui Camora, după ironia lui Filip

DINAMO. Steliano Filip a comentat într-un mod ironic naturalizarea lui Mario Camora, jucătoru care ar putea ajunge la naţională şi l-ar înlocui, ambii activînd ca fundaşi stînga.

”E importantă concurenţa. Nu vreau să vorbesc despre Camora. Probabil el e tînăr, de viitor”, a spus Steliano Filip, iar Camora a replicat:

„Nu comentez ce a spus Steliano Filip. E opinia lui. În ziua în care a ieşit interviul din Portugalia, am dat şi un interviu în România. Vedeţi interviul pe care l-am dat: am spus de patru jucători că pot juca fundaşi stînga: de Toşca, Vătăjelu, Raţ şi Filip. Vedeţi mai întîi ce am spus eu acolo. Aveţi încredere în mine, dacă vreţi. Dacă nu, eu nu pot să schimb mentalităţi.

Şi în Portugalia e la fel, e o chestie normală. Unii au fost de acord cu ceva, alţii nu erau. E normal. Dacă mă duc la naţionala României, mă bucur, normal, dar dacă nu mă duc, nu o să mă las de fotbal din cauza asta”.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×