Fotbal intern

Dinamo, ratarea anului în derby-ul cu FCSB! Ante Puljic, bară din 2 metri

05.10.2019 | 21:42
Dinamo, ratarea anului în derby-ul cu FCSB! Ante Puljic, bară din 2 metri
Dinamo a avut ratarea anului în derby-ul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Echipa Dinamo București a avut ratarea anului în derby-ul cu FCSB din etapa cu numărul 12 din Casa Pariurilor Liga 1. În minutele de prelungire ale primei reprize, elevii lui Dusan Uhrin au trecut de trei ori pe lângă gol în aceeași fază.

Dinamo, ratarea anului în derby-ul cu FCSB

Una dintre cele mai mari ratări ale anului a venit în minutul 45+2 al derby-ul dintre FCSB și Dinamo. Dan Nistor a executat o lovitură de colț din partea stângă, Mihai Popescu a reluat balonul cu capul, dar Bogdan Planic a scos de pe linia porții. Mingea a ajuns la Mattia Montini, dar lovitura de cap a italianul a fost scoasă tot de pe linia porții de Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Uriașa ocazie a dinamoviștilor nu s-a încheiat aici, deoarece mingea respinsă de Manea a ajuns la Ante Pujic. Fundașul croat a reluat din 2 metri spre poarta ”roș-albaștrilor”, dar balonul a lovit bara din dreapta porții lui Cristi Bălgrădean. Această uriașă ocazie a formației lui Dusan Uhrin a venit la doar cinci minute după ce Dinamo nu a primit un penalty după un henț âîn careu comis de Ionuț Panțîru.

Ante Puljic trimite mingea în bară din 2 metri la derby-ul FCSB – Dinamo

Derby întrerupt din cauza scandărilor rasiste și xenofobe

FCSB și Dinamo sunt la egalitate la pauza derby-ului din etapa cu numărul 12 din Casa Pariurilor Liga 1. Partida a fost întreruptă pentru câteva minute, după ce fanii dinamoviști au avut scandări rasiste și xenofobe, iar arbitrul Istvan Kovacs a decis să trimită echipele la vestiare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri