Carousel hot news

DINAMO. Stoican îi dă replica lui Anghelache: “Minte!”

DINAMO. Flavius Stoican i-a oferit replica Constantin Anghelache, preşedintele Consiliului Administrativ al dinamoviştilor, în urma afirmaţiilor acestuia, conform cărora ar fi insistat ca fostul...
15.11.2014 | 15:46
DINAMO. Stoican îi dă replica lui Anghelache:
ADVERTISEMENT

DINAMO. Flavius Stoican i-a oferit replica Constantin Anghelache, preşedintele Consiliului Administrativ al dinamoviştilor, în urma afirmaţiilor acestuia, conform cărora ar fi insistat ca fostul tehnician din Ştefan cel Mare să rămînă la club. Stoican dezminte spusele lui Anghelache, declarînd că singura persoană cu care a abordat problema plecării sale a fost Ionuţ Negoiţă.

”Nu am vorbit nicio clipă cu domnul Anghelache despre plecarea mea de la Dinamo. Singurul căruia i-am spus toate aceste chestiuni a a fost Ionuţ Negoiţă”, a replicat Stoican la Digisport.

DINAMO. Constantin Anghelache declara că l-a rugat pe Stoican să se mai gîndească în privinţa plecării sale”Eu vreau să vă spun că prezenţa lui Flavius Stoican la Dinamo a fost una benefică, el şi-a făcut treaba, a înţeles strategia clubului şi a contribuit la realizarea ei. A fost decizia absolută a lui de a pleca, fără nicio influenţă. Ba, chiar, l-am rugat să se mai gîndească, să vadă cum este, dar a decis să plece. Eu cred că în viaţă, şi cînd te duci la o echipă, dar şi cînd pleci, fiecare are această opţiune de a alege. Între mine şi Flavius a fost o colaborare absolut normală, n-am avut niciun fel de probleme vreodată. În plus, nu trebuie uitat faptul că Flavius a fost adus la Dinamo ca urmare a punctului meu de vedere, care cred că a cîntărit. În plus, în ultima vreme, tocmai pentru a păstra linişte la echipă, am preferat să stau retras, în tribună, şi să evit să apar cu declaraţii în mass-media”, a declarat Anghelache la Digisport.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri