DINAMO. Reacţia EROULUI, după ce a bătut Timişoara de unul singur

Liga 1, Dinamo, acs poli timişoara

DINAMO. Trupa lui Ioan Andone s-a impus în faţa celor de la ACS Poli Timişoara cu scorul de 2-1 în etapa a doua a Ligii 1. Dorin Rotariu a reuşit dubla şi a vorbit despre evoluţia sa din acest meci:

"Noi ne-am pregătiti toată săptămîna, n-am fost nicio secundă relaxaţi. La ora meciului am încercat să jucăm aşa cum am făcut-o cu Astra, dar nu am reuşit. Important este că am luat cele trei puncte, mai ales cu o echipă care joacă defensiv. Sperăm să avem un joc mai bun şi să cîştigăm. Victoria aceasta este cel mai bun cadou, este mai importantă decît dubla. A fost o victorie muncită, au avut o ocazie mare la 2-1. Este important că am rezistat pînă la final.

Eu îmi văd de drumul meu, indiferent de evoluţia mea. Eu îmi doresc şi dau 100 % la antrenamente. Drumul meu este să joc cît mai bine. Este greu să ajungi pe primul loc şi este şi mai greu să te menţii acolo.

Nu m-a deranjat că nu mi s-a dat banderola. Am 21 de ani, sînt printre cei mai tineri. A fost decizia domnului Andone, cu toţii o respectăm. Am muncit unul pentru celălalt şi aşa am adus victoria", a spus Rotariu.