ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. Daţi AFARĂ ca pe… cîini! Patru sînt OUT, urmează DOI GREI

DINAMO. UPDATE ORA 00:00 / Dinu Gheorghe continuă curăţenia la Dinamo, iar marţi preşedintele „cîinilor” a luat decizia de a renunţa la Nicolae Grigore, Marian Cristescu, Valentin Lazăr...
Autor: Iuliana Spirache | 10.06.2015 | 00:07
DINAMO. Daţi AFARĂ ca pe... cîini! Patru sînt OUT, urmează DOI GREI

DINAMO. UPDATE ORA 00:00 / Dinu Gheorghe continuă curăţenia la Dinamo, iar marţi preşedintele „cîinilor” a luat decizia de a renunţa la Nicolae Grigore, Marian Cristescu, Valentin Lazăr şi Traian Marc – vezi detalii mai jos.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Cei patru au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile lui Mircea Rednic şi sînt liberi să-şi caute echipe. Vor fi, însă, prezenţi miercuri la reunirea echipei, iar pînă la rezilierea contractelor se vor antrena separat.

DINAMO. Mai mult decît atît, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că urmează să fie puşi pe liber şi Marius Alexe, şi Cosmin Matei, dacă nu acceptă micşorarea contractelor. Salariile lor sînt de 12.000 de euro pe lună, iar Dinu Gheorghe a avut o discuţie cu ei şi le-a propus micşorarea contractelor la 7.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Dacă cei doi nu vor fi de acord, “Vamă” le-a transmis că nu vor mai face parte din lotul lui Dinamo pentru sezonul viitor.

*******************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

DINAMO. Mircea Rednic, antrenorul “cîinilor”, a început curîţenia de vară la trupa din “Ştefan cel Mare”. Astfel, tehnicianul a anunţat primii jucători care nu vor mai evolua şi în sezonul următor în tricoul “alb-roşu”.

“Puriul” a decis să renunţe la Vali Lazăr, Marian Cristescu, Nicolae Grigore şi Traian Marc. Cei patru au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile de viitor ale echipei. Aceştia nu vor face deplasarea în cantonamentul de la Braşov, dar vor fi prezenţi la vizita medicală, anunţă gsp.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!