Fotbal intern

DINAMO. Unde era Dinu “Vamă” cînd Negoiţă îl prezenta pe Rednic!

UPDATE 23:10 / La conferinţa de presă în care a fost prezentat noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, dar în care s-au lansat şi cele mai dure acuzaţii ale unui patron din Liga 1 către...
07.05.2015 | 00:04
DINAMO Unde era Dinu Vama cind Negoita il prezenta pe Rednic

UPDATE 23:10 / La conferinţa de presă în care a fost prezentat noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, dar în care s-au lansat şi cele mai dure acuzaţii ale unui patron din Liga 1 către propriul jucător, Negoiţă acuzîndu-l pe Ştefan Bărboianu de “blat” în meciul cu Steaua, a lansat unul dintre oficialii importanţi ai “haitei”.

Dinu Gheorghe, noul preşedinte al lui Dinamo, nu a participat la conferinţa de presă, preferînd să plece în Spania, unde a urmărit meciul dintre Barcelona şi Bayern Munchen. Gestul oficialului din “haită” este cel puţin ciudat, fiind greu de crezut că preşedintele lui Dinamo nu ştia de intenţiile lui Ionuţ Negoiţă de a crea cea mai dură conferinţă din istoria clubului dinamovist.

Rednic nu e susţinut de “Vamă”?

Lipsa lui Dinu Gheorghe poate fi interpretată. Unul dintre motivele pentru care experimentatul preşedinte nu a participat e că nu a dorit să îşi asocieze prezenţa cu acuzele lui Ionuţ Negoiţă. Însă în anumite cercuri se discută de o colaborare distantă între cele două părţi.

TRAGEDIE ASEARA!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

Dacă Dinu Gheorghe avea o altă variantă la îndemănă, nu vorbeam de Mircea Rednic la Dinamo, mai ales că pe Dinu l-a deranjat modul în care a fost refuzat de Rednic cînd i-a propus să vină la Rapid”, au precizat sursele din anturajul clubului dinamovist.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE / 16:30. Mircea Rednic este în mod oficial noul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare.

În iarnă am avut oameni care conduceau clubul şi care îşi cunoşteau meseria iar eu doar îi giram. În iarnă, Rednic nu era agreat de cine era atunci, aşa că, practic, revenirea lui Dinu Gheorghe a coincis şi cu revenirea lui Mircea Rednic.

ANUNT OFICIAL!!! CINE  CUMPERA STEAUA!?! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA!!! CITESTE UN INTERVIU EXCLUSIV

Ne dorim profesionalism, creştere, dar una durabilă, performanţă şi o perioadă în care să ajungem cît mai repede şi să stăm cît mai mult sus. 

Ne vom bate la locurile 1-3 din sezonul următor. Domnul Rednic a semnat un contract pe o perioadă de doi ani. cu criterii de performanţă destul de riguroase. Are încredere în actualii jucători şi vrea să scoată ce e mai bun din ei. Avem speranţe că vom ieşi din insolvenţă la finalul acestei luni. Experienţa antrenorului este foarte importantă, la fel şi mentalitatea de învingător, altfel nu se poate face performanţă. Avem nevoie în această etapă să cîştigăm, clubul a trecut prin transformări serioase, era de aşteptat să se întîmple şi la asta la nivel sportiv. Domnul Rednic ştie să negocieze, şi pe bună dreptate. vreau ca sezonul următor să îl începem în forţă, sînt şanse mari să rămînă o bună parte din jucătorii actuali, însă depinde foarte mult de fiecare în parte”, a spus Negoiţă.

Mircea Rednic a vorbit despre revenirea în “Groapă”: “Sînt foarte fericit că am revenit la Dinamo. Îmi doream de mult acest lucru. Mă bucur că domnul Negoiţă a fost de acord. Cu revenirea mea, cred că s-a treminat cu construcţia-reconstrucţia de la Dinamo, am semnat pe doi ani. Am acceptat să iau echipa de acum, pentru a vedea în aceste patru meciuri cum se descurcă băieţii, să le găsesc locul potrivit, vrem să mai creştem în clasament. Sînt sigur că dacă va fi disciplină şi respect vom reuşi, iar de la anul să ne batem pentru câştigarea campionatului.

Am venit pentru Dinamo, mă bucur că îl găsesc pe Dinu aici. Din staff-ul meu va face parte Radu Vasilcan, pînă în vară voi prelua antrenorul cu portarii, apoi voi aduce pe altcineva. Voi sta de vorbă cu jucătorii. Văd calitate în acest lot din exterior. Nu am venit să îndepărtez pe nimeni, cu atît mai puţin pe Dănciulescu. Sînt surprins de evoluţiile din acest campionat, mă aştept la mai mult de la ei. Le voi acorda încredere tuturor. 

Cei de la Petrolul nu au ce să îmi reproşeze, am lăsat echipa pe locul trei. Nu mă interesează niciun jucător de la Petrolul, am jucători buni aici. Am fost păţit cu anumite transferuri, pe Ţucudean l-am luat în Belgia şi nu s-a impus. Am insistat să vin de acum, să am timp să evaluez toţi jucătorii pînă la final, să nu nedreptăţesc pe vreunul”, a spus Rednic.

DINAMO. UPDATE 12:30 / Conform dolcesport, Mircea Rednic a semnat cu Dinamo, luîndu-i locul lui Flavius Stoican. “Puriul” va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă astăzi, la Săftica, de la ora 16:30.

DINAMO. UPDATE 00:00 / Flavius Stoican este foarte aproape de a fi demis pentru a doua oară de pe banca tehnică a formaţiei din Ştefan cel Mare, iar Mircea Rednic este favoritul conducerii. Acesta şi-a reziliat contractul cu cei de la Petrolul Ploieşti în cursul zilei de marţi, aceeaşi zi în care a purtat negocieri cu noul conducător al dinamoviştilor, Dinu Gheorghe.

LIVE VIDEO! IRINA BEGU ŞI MARIA ŞARAPOVA JOACĂ ACUM PENTRU CALIFICAREA IN SFERTURILE TURNEULUI DE LA MADRID!!! 

Conform surselor FANATIK.RO, cele două părţi nu au semnat contractul din cauza condiţiiei impuse de Rednic. Venit de la Petrolul, formaţie la care a avut de suferit din cauza procedurii de insolvenţă în care clubul de pe “Ilie Oană” a intrat în această iarnă, Rednic nu vrea să mai aibă parte de aceleaşi probleme. Astfel, tehnicianul şi-a dat acordul de principiu pentru o revenire în “Groapă” dacă formaţia din Ştefan cel Mare va reuşi să scape de insolvenţă şi poate participa în cupele europene, avînd, desigur şi un lot competitiv, care să se poată lupta la titlu.

“Rednic nu vrea să mai facă aceeaşi greşeală pe care a făcut-o atunci cînd a ales să vină la Petrolul! Se teme foarte mult de insolvenţă! Îşi doreşte să nu aibă din nou parte de acest timp de probleme. Pe lîngă asta, vrea să aibă un lot cu care să se poată bate la titlu şi la cupele europene”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse apropiate lui Rednic.

**************************************************************************************************************************************

DINAMO. UPDATE 16:20 / Mircea Rednic şi-a reziliat angajamentul cu cei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul poate veni pe banca tehnică a lui Dinamo în zilele următoare, urmînd să fie înlocuit la ploieşteni de Valentin Sinescu, cel care va fi interimar pînă la instalarea lui Mihai Teja.

“Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Mircea Rednic s-a încheiat astăzi, decizia rezilierii contractului fiind luată în urma unei înţelegeri amiabile între părţi. În aceste condiţii, echipa petrolistă va fi condusă, în perioada rămasă pînă la finalul sezonului, de către Valentin Sinescu, cel care a îndeplinit, pînă acum, funcţia de antrenor secund.

Început în iarnă, cel de-al doilea mandat al lui Mircea Rednic pe banca „galben-albaştrilor” a totalizat 15 partide oficiale, 13 în Liga I şi două în Cupa României, bilanţul fiind de patru victorii, cinci remize şi şase înfrângeri.

FC Petrolul Ploieşti îi mulţumeşte domnului Rednic pentru activitatea depusă în această perioadă şi îi urează mult succes în viitor”, se arată în comunicatul site-ului ploieştenilor.

*************************************************************************************************************************************

DINAMO. Dinu Gheorghe vrea să producă un şoc la echipă, fiind nemulţumit de evoluţia echipei în meciul cu Steaua. Preşedintele lui Dinamo vrea să-l dea afară pe Flavius Stoican şi îi caută un înlocuitor. ”Vamă”s-a întîlnit de dimineaţă cu Mircea Rednic şi i-a propus postul de antrenor la Dinamo.

DINAMO. Rednic este încă antrenorul lui Petrolul Ploieşti, iar după egalul de Galaţi, tehnicianul şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la echipă. Astăzi, antrenorul prahovenilor negociază rezilierea contractului şi în zilele următoare urmează să semneze cu Dinamo.