Sport

Dinamo, refuzată din nou: “Este imposibil să joace la noi pe stadion! Nu ştiu de unde apar aceste prostii”. Exclusiv

Dinamo este în căutarea unui stadion pe care să joace meciurile de pe teren propriu, însă oficialii "câinilor" se lovesc de multe refuzuri. Deocamdată nu e stabilită arena pe care se va juca derby-ul cu CSA Steaua.
01.09.2022 | 14:33
Dinamo refuzata din nou Este imposibil sa joace la noi pe stadion Nu stiu de unde apar aceste prostii Exclusiv
Jucătorii de la Dinamo salută galeria după înfrângerea cu Unirea Dej. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a anunţat că nu va mai juca meciurile de pe teren propriu la Clinceni. Oficialii “câinilor” au anunţat după înfrângerea cu Unirea Dej că îşi vor căuta o altă “casă”, însă lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere.

Dinamo, refuzată din nou: “Este imposibil să joace la noi pe stadion!”

Printre variante erau stadioanele din Voluntari şi Chiajna. Preşedintele Concordiei, Cristi Tănase, a declarat pentru FANATIK că este exclus ca Dinamo să joace pe stadionul din Chiajna:

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu de unde au apărut toate aceste discuţii cu Dinamo pe stadionul din Chiajna. Este exclus să joace la noi pe stadion, imposibil. Nu ştiu de unde apar aceste prostii. Văd că se tot scrie de Dinamo că va juca la Chiajna. 

M-a sunat un domn de la Dinamo, Vlad Iacob, şi i-am transmis că nu se poate ca Dinamo să joace aici. Atât şi nimic mai mult. Noi suntem într-un proces de schimbare a gazonului în acest moment. 

ADVERTISEMENT

“Nici noi nu jucăm pe stadion acum. Poate abia la anul, că vrem să se prindă bine gazonul, să fie rezistent”

Gazonul sintetic a fost înlocuit cu gazon natural. Nici noi nu jucăm pe stadion acum. Poate abia la anul, că vrem să se prindă bine gazonul, să fie rezistent. Până atunci o să jucăm pe stadionul Concordia 2. 

Este omologat pentru liga secundă, noi nici nu avem atât de mulţi suporteri care vin la meciuri. Cum să joace Dinamo la Chiajna când nici noi nu jucăm pe stadion? Deci este exclus”, a spus Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT

Dinamo, un nou refuz! După Colentina şi Cotroceni, au primit interzis şi la Chiajna

Încă de când a retrogradat, Dinamo a căutat un stadion pe care să îşi dispute jocurile de pe teren propriu. După ce au fost refuzaţi pe stadionul din Colentina şi în Cotroceni, “câinii” au decis să joace în continuare în Şoseaua Ştefan cel Mare, până când vor intra buldozerele să dărâme stadionul.

Vlad Iacob, noul administrator special al clubului, a schimbat decizia şi a spus că echipa nu va mai juca în “Groapă” din cauza stării avansate de degradare în care se află stadionul. Astfel, s-a ajuns la varianta Clinceni.

ADVERTISEMENT

Eduard Novak susţine că Dinamo va putea juca pe “Arcul de Triumf”! Deocamdată nu se ştie unde se dispută derby-ul cu CSA Steaua

Oficialii “câinilor” speră să primească acordul să joace cât mai curând pe stadionul “Arcul de Triumf”. Ministrul Sportului, Eduard Novak, le dă speranţe fanilor, spunând că Dinamo ar trebui să aibă acces pe stadion încă din luna septembrie.

Dinamo va evolua în următoarea etapă chiar pe terenul Concordiei Chiajna, duminică de la 11:00. Însă, oficialii “câinilor” nu ştiu unde vor găzdui derby-ul cu CSA Steaua, viitorul meci de pe teren propriu.

Derby-ul este programat pentru data de 9 septembrie, de la ora 21:30. Dinamo şi-ar dori să joace pe Arena Naţională, însă pentru asta trebuie să plătească în avans chiria de 23.000 de euro.

  • 3 puncte a obţinut Dinamo în primele 4 etape din Liga 2
  • 23.000 de euro costă închirierea Arenei Naţionale

 

ADVERTISEMENT