Sport

Dinamo, remiză spectaculoasă în amicalul cu Gloria Buzău. Marius Tomozei a revenit pe teren după o pauză de 9 luni. Video

Dinamo a remizat, scor 2-2, în meciul amical disputat pe terenul Gloriei Buzău, una dintre contracandidatele la locurile de play-off din Liga 2 Casa Pariurilor.
19.11.2022 | 18:27
Dinamo remiza spectaculoasa in amicalul cu Gloria Buzau Marius Tomozei a revenit pe teren dupa o pauza de 9 luni Video
Dinamo a remizat, scor 2-2, în meciul amical disputat pe terenul Gloriei Buzău, una dintre contracandidatele la locurile de play-off din Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: liga2.prosport.ro
ADVERTISEMENT

După disputarea a 14 etape din sezonul regulat al eșalonului secund, ”câinii” se află pe locul 8, cu 21 de puncte, la patru puncte în spatele formației Unirea Dej, aflată pe poziția a șasea, ultima care duce în play-off.

Remiză în amicalul dintre Gloria Buzău și Dinamo

Profitând de pauza competițională datorată partidelor echipelor naționale ale României, Dinamo a jucat un amical în deplasare cu Gloria Buzău, care s-a încheiat cu o remiză spectaculoasă, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Ovidiu Burcă a deschis scorul rapid în minutul 11, atunci când Alin Șerban a marcat în urma unei pase primite de la De Moura. Însă avantajul nu a rezistat decât 4 minute, trupa lui Adi Mihalcea egalând prin Ariel Lopez cu o lovitură de cap.

În partea secundă, ”câinii” au trecut din nou în avantaj după golul lui Daniel Iglesias din minutul 54. Alexandru Boiciuc a restabilit egalitatea cu 15 minute înaintea finalului partidei, cu o execuție de la aproximativ 18 metri, profitând de faptul că Ștefan Fara a ieșit greșit din poartă.

ADVERTISEMENT

Tomozei, revenire după 9 luni

Antrenorul Ovidiu Burcă a început meciul în următoarea formulă de echipă: Fara – De Moura, Dudea, Patriche, A. Șerban – Bena, N. Roșu, I. Roșu – Delciu, Pop, Borcea. În partea secundă au mai jucat Tomozei, Demici, Giafer, Ghezali, Buhăescu, Daniel Iglesias, Vlăduț Stanciu și Ionuț Bobea.

Este de remarcat faptul că fundașul Marius Tomozei a revenit pe teren după o pauză de 9 luni. Fotbalistul s-a accidentat extrem de grav, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, într-un meci cu FC Botoșani jucat în luna februarie.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Adrian Mihalcea, tehnicianul buzoienilor, a folosit următoarea formulă de start: Stoian – Oteliță, Vîrtej, Lopez, Uțiu – Honciu, Gaitan – V. Munteanu, Matiș, Neicuțescu – Boiciuc.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Poli Iași

După acest amical, dinamoviștii își vor continua antrenamentele în cantonamentul de la Săftica, următorul meci de campionat fiind programat sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 16:00, pe terenul echipei Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști au primit o veste excelentă din partea instanței cu privire la planul de reorganizare. Contestațiile lui Nicolae Badea și Dorin Șerdean, care au cerut ca sumele de bani prin care fanii au ținut clubul pe linia de plutire să nu fie recunoscute drept creanțe, au fost respinse.

ADVERTISEMENT