Au renunţat la Lungu, dar au transferat doi jucători

Cătălin Gheorghiu   
în Carousel hot news
06/09/2013, 16:42
Au renunţat la Lungu, dar au transferat doi jucători
Ionut Serban.

Constantin Anghelache a reuşit astăzi să parafeze încă două transferuri. Dinamo s-a înţeles cu Vasile Şiman pentru Ionuţ Şerban, astfel că fotbalistul de 18 ani va fi deţinut în coproprietate de ”cîini” şi de patronul Sportului Studenţesc.

Şerban poate evolua atît ca fundaş dreapta, cît şi ca mijlocaş central, şi va avea în Ştefan cel Mare un salariu de 2.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei. Tot azi, Dinamo l-a transferat şi pe portarul Cătălin Samoilă (23 de ani), ultima oară la Universitatea Cluj.

Roş-albii l-au ales pe Samoilă, întrucît nu s-a concretizat aducerea lui Cezar Lungu, pentru care Astra solicita 15.000 de euro. Lungu va merge, cel mai probabil, la Universitatea Cluj, acolo unde este dorit de antrenorul Ionel Ganea.

Ionuţ Şerban a semnat azi cu noi, ne-am înţeles cu domnul Şiman. A rămas şi dînsul cu ceva procente, nu spun cîte! Am reuşit să-l aducem şi pe portarul Cătălin Samoilă pentru că ne mai doream un goalkeeper, întrucît Cezar Lungu ne-a spus că el nu vrea să evolueze pentru echipa a doua”, a zis Anghelache.

Preşedintele ”cîinilor” a discutat şi despre transferul lui Kevin Zougoula, dar şi despre problema cu vîrsta acestuia. ”Doar pe Zougoula îl mai vrem. El a făcut vizita medicală, acum rămîne să-l vedem la lucru şi apoi vom vedea ce facem. Băiatul este născut pe 20 aprilie 1988, nu în 1984, cum spune un fost impresar al său care este supărat că jucătorul nu a mai vrut să prelungească acordul cu el. Am văzut asta în paşaportul său, dar şi în documentele cu care s-a înscris la Cupa Campionilor Africii, că are 25 de ani”, a zis Anghelache.

Închide ×