Fotbal intern

DINAMO. Retragere de GALĂ pentru Ionel Dănciulescu!

DINAMO. Ionel Dănciulescu s-a retras la finalul lui 2013 din cariera de fotbalist, fără a beneficia şi de un meci de retragere. Actualul antrenor al "cîinilor" le-a mărturisit apropiaţilor...
13.12.2014 | 14:41
DINAMO Retragere de GALA pentru Ionel Danciulescu

DINAMO. Ionel Dănciulescu s-a retras la finalul lui 2013 din cariera de fotbalist, fără a beneficia şi de un meci de retragere. Actualul antrenor al “cîinilor” le-a mărturisit apropiaţilor că-şi doreşte o astfel de partidă, cuvintele au ajuns şi la urechile conducătorilor care, conform surselor FANATIK.RO, vor discuta la iarnă despre posibilitatea ca aceasta să aibă loc în prima parte a anului 2015.

DINAMO. Dănciulescu este antrenorul interimar al lui Dinamo din noiembrie 2014 şi, chiar dacă va fi înlocuit în pauza competiţională, “Corbul” va rămîne oricum în club pe un post de conducere, după jocul din această seară cu U Cluj, din sferturile Cupei Ligii Adeplast. Din acest motiv, conducerea administrativă vrea să facă tot posibilul pentru ca fostul mare atacant să beneficieze de cel mai bun tratament, avînd în vedere statutul de legendă pe care şi l-a căpătat în istoria clubului. Aflat în trecut în conflict cu oficialii “cîinilor”, Dănciulescu este mult mai bine văzut acum, mai ales de patronul Ionuţ Negoiţă. Astfel, acesta se gîndeşte serios să-i organizeze o retragere fastuoasă fostului jucător.

11rps_8253-660x400

“Sînt şanse ca Dinamo să joace la vară pentru Dănciulescu!”

DINAMO. “Mi-ar plăcea un meci de retragere, dar nu sînt eu în măsură să decid şi nici să vorbesc cu oficialii. Nu ştiu dacă e potrivit să ridic eu problema asta”, a fost confesiunea lui Dănciulescu în cercurile de prieteni care a ajuns, conform surselor FANATIK.RO, şi la oficialii clubului. De aceea, aceştia vor dezbate serios problema în pauza competiţională care va veni în cîteva zile. “Nu este nimic sigur, dar sînt şanse. Se ia în calcul organizarea unui meci festiv prin care Danciu să beneficieze de o retragere de gală şi prin care clubul să îşi rotunjească puţin veniturile. De aia, credem că se va organiza pe Arena Naţională undeva în primăvară. Rămîne de văzut dacă va fi meci amical sau oficial”, a declarat o sursă din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

DINAMO. Înfrîngerea suferită în faţa Astrei Giurgiu cu scorul de 6-1 ar putea atrage după sine şi unele consecinţe nefericite. După ce i-a stricat aniversarea zilei de naştere (în ziua disputării partidei Dănciulescu a împlinit 38 de ani), umilinţa în faţa vicecampioanei i-ar putea anula “Corbului” meciul de retragere. “Cîinii roşii” vor juca în faţa Universităţii Cluj pentru ultima dată cu fostul atacant pe bancă, după ce i-a asigurat interimatul fostului tehnician, Flavius Stoican.

191 de goluri a reuşit Ionel Dănciulescu pentru Dinamo de-a lungul carierei sale

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: