Sport

Dinamo-Riihimaen Cocks 24-22 în Champions League la handbal masculin. “Câinii”, la o victorie de play-off

21.11.2018 | 21:08
DinamoRiihimaen Cocks 2422 in Champions League la handbal masculin Cainii la o victorie de playoff
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Riihimaen Cocks s-a jucat miercuri, 21 noiembrie, în cadrul penultimei etape a grupei D a Champions League la handbal masculin. Dinamoviştii s-au impus cu scorul de 24-22 și au mari şanse să termine grupa pe unul dintre primele două locuri şi să meargă astfel în următoarea fază a competiţiei, performanţă pe care nu au mai reuşit-o până în prezent. Pentru aceasta este esențială victoria în ultima etapă pe terenul elvețienilor de la Thun.


Fluier final! Victorie pentru Dinamo, scor 24-22!

Min. 57: Dinamo conduce cu 23-21.

Min. 51: Avantaj minim pentru Dinamo pe tabela de marcaj cu Riihimaen. Scorul este 21-20.

Min. 43. Bucureltenii revin în avantaj, după ce finlandezii au egalat la 15. Dinamo – Riihimaen 18-17.

ADVERTISEMENT

Min. 35. Scorul este 15-13 după primele 5 minute din cea de-adoua repriză.

Pauză: Dinamo are avantaj minim în fața campioanei Finlandei după primele 30 de minute. Scorul este 13-12.

Min. 30: Riihimaen Cocks reduce din diferență. Scorul este 13-12 pentru Dinamo.

Min. 20: Dinamoviștii au luat un avans de 3 goluri. Scorul este 10-7.

Min. 10: Dinamo conduce cu 4-3, după un început echilibrat de partidă.

UPDATE, Min. 1: Start de meci în Dinamo – Riihimaen Cocks.


Oaspeţii nu mai au nici o şansă la calificare, având o zestre foarte săracă de puncte, doar patru, după cele opt meciuri disputate. Dinamo este mare favorită să câştige acest meci, echipa pregătită de Constantin Ştefan reuşind să se impună în toate partidele din grupă pe teren propriu. După ce au executat fără drept de apel în România pe primele două clasate, Wisla Plock şi Ademar Leon, un succes în faţa nordicilor pare absolut logic. Şi este obligatoriu pentru ca să se poată merge apoi la ultimul joc, în Elveţia, acasă la Wacker Thun, pentru calificare.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Riihimaen Cocks Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Meciul Dinamo – Riihimaen Cocks are loc miercuri, 21 noiembrie, de la ora 19:30 şi va putea fi vizionat live pe programul Digi Sport sau pe Telekom Sport. Dinamo a făcut o figură excelentă în această grupă, având după opt meciuri 5 victorii şi trei eşecuri, două dintre înfrângeri venind după un final dramatic, parcă tras la indigo, în Polonia şi în ultimul joc, în Norvegia, Elverum înscriind golul victoriei de 29-28 la ultima secvenţă a jocului!

Dinamo – Riihimaen Cocks Live Video şi pe FANATIK.RO

Meciul poate fi urmărit pe micile ecrane fie pe Digi Sport, fie pe Telekom Sport, însă puteţi accesa FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO. Dinamo are toate atuurile pentru a obţine victoria şi în mod normal ar trebui să fie un succes lejer şi ca diferenţă de scor, singurul rezultat care va menţine intacte şansele de calificare pentru ultima rundă. Finlandezii au avantajul de a juca deconectaţi şi deşi au cinci înfrângeri au jucat destul de bine şi la Leon şi la Elverum, pierzând greu, iar pentru Dinamo nu a fost deloc simplu să se impună în Finlanda cu 32-31.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Riihimaen Cocks. Calculele grupei

Au mai rămas de disputat două etapepână la final în grupa D. Lider este Wisla Plock, cu 12 puncte, urmată de Ademar Leon, 11, Dinamo şi Elverum, câte 10. Dinamo poate obţine maxim din ultimele jocuri, acasă cu Riihimaen Cocks şi în deplasare la Wacker Thun, deşi e clar că elveţienii nu vor dori să încheie grupa cu nici o victorie. Ar face 14 puncte.

Dinamo - Riihimaen Cocks Champions League handbal masculin. În Finlanda am câştigat dar la limită, cu 32-31
Dinamo – Riihimaen Cocks Champions League handbal masculin. În Finlanda am câştigat

Acum se joacă Wisla Plock – Ademar şi Elverum – Wacker Thun. Victoria norvegienilor este extrem de posibilă, la Plock succesul gazdelor e foarte important, pentru că ar aduce din nou pe Dinamo şi Elverum în faţa lui Ademar Leon înaintea ultimei etape. Mai complicat ar fi dacă spaniolii ar câştiga la Plock, pentru că ar avea 13 puncte şi Plock ar rămâne cu 12.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, care se întinde între 29 noiembrie şi 1 decembrie, Dinamo urmând a juca în Elveţia pe 29, polonezii merg în Finlanda şi în mod normal bat, iar Ademar Leon primeşte acasă pe Elverum. Dinamo trebuie să câştige ambele meciuri, pentru a face 14 puncte şi să spere că Plock va bate pe Ademar, lucru foarte important în economia calificării.

ADVERTISEMENT