Fotbal intern

Dinamo riscă să ajungă în situația să joace cu juniorii! Un astfel de caz s-a întâmplat în Rusia, iar echipa a pierdut cu 10-1

18.07.2020 | 18:27
Dinamo risca sa ajunga in situatia sa joace cu juniorii Un astfel de caz sa intamplat in Rusia iar echipa a pierdut cu 101
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo este gravă, iar cele zece cazuri de COVID-19 depistate în rândul jucătorilor fac ca momentul prin care trece formația din „Ștefan cel Mare” să fie mult mai dificilă.

„Cânii” pot trăi un moment rușinos, și anume să joace cu juniorii meciurile, în cazul în care fotbaliștii infectați nu vor fi apți de joc.

ADVERTISEMENT

Un astfel de scenariu s-a petrecut în Rusia, acolo unde Rostov a fost obligată să joace cu juniorii, pierzând partida cu Sochi, cu un neverosimil 10-1.

Dinamo riscă să joace următoarele meciuri cu juniorii

Dinamo riscă să joace următoarele meciuri din play-out-ul Ligii 1 cu juniorii, din cauza infectărilor de COVID-19 din rândul fotbaliștilor „câinilor”.

ADVERTISEMENT

În Rusia a existat un caz asemănător, unde FK Rostov a fost obligată să joace cu juniorii, după ce șase fotbaliști au fost depistați pozitiv cu COVID-19 înaintea partidei.

Puștii, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, au încercat să le țină piept adversarilor, dar au pierdut cu 10-1.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, FANATIK a aflat că Diego Fabbrini, unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo, este internat la Matei Balș și nu se simte deloc bine.

Dinamoviștii nu se așteptau la o astfel de situație

FANATIK a luat legătura cu un fotbalist al „câinilor” depistat pozitiv cu coronavirus, care a mărturisit că nu se aștepta să se întâmple o astfel de nenorocire la echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Din fericire mă simt mai bine acum. Dar când m-am internat aveam dureri de cap, dureri de spate, dureri de ochi. Aveam și o sensibilitate la piele. 

Dacă analizele vor ieși bine, atunci voi fi externat, iar acolo trebuie să stau 14 zile în carantină. Sper să scap de simptome cât mai repede. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva”, a spus fotbalistul.

Jucătorii depistați pozitiv de la Dinamo până acum sunt:

  1. Valentin Lazăr
  2. Filip Mrzljak
  3. Ricardo Grigore
  4. Mihai Popescu
  5. Alexandru Răuță
  6. Ștefan Fara
  7. Andrei Sin
  8. Diego Fabbrini
  9. Aleksander Mitrovic
  10. Dan Tălmaciu
ADVERTISEMENT