ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo are termen o săptămână să-și achite datoria către Dan Nistor. Urmează amenda, apoi depunctarea

Autor: Gabriela Gheorghe | 14.10.2020 | 17:00
Dinamo are termen o săptămână să-și achite datoria către Dan Nistor. Urmează amenda, apoi depunctarea
Dan Nistor suparat dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat fara spectatori pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 3 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo ar putea fi depunctată după ce nu a reușit să câștige procesul cu Dan Nistor. Jucătorul mai are de luat 20.000 de euro de la fosta sa echipă, care l-a vândut la CS U Craiova în ianuarie pentru 275.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dinamo îi poate da banii lui Nistor până miercuri, 14 octombrie. Peste cinci zile, Comisia de Disciplină va avea o ședință, iar în cazul în care „câănii”nu vor demonstra cu acte că restanța salarială a ajuns la Nistor, ar putea primi o amendă între 3.000 și 7.000 de lei.

În condițiile în care vor mai trece încă 15 zile de la ședința amintită fără ca echipa din Șoseaua „Ștefan cel Mare” să-i dea banii lui Nistor, atunci Dinamo va fi penalizată cu două puncte.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14 octombrie, ora 16:30 / Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină a FRF a hotărât să mai acorde clubului Dinamo un termen de o săptămână pentru a-și plăti datoria de 20.000 de euro către Dan Nistor, conform deciziei luate de Camera Naţională de Stingere a Litigiilor. În cazul în care „câinii” nu se vor achita de obligații până pe 21 octombrie, vor fi amendați cu până la 7.000 de lei.

După alte 15 zile, dacă tot nu va efectua plata, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare va fi penalizat în clasament cu 2 puncte.

ADVERTISEMENT

Nistor nu este singurul care are bani de luat de la Dinamo

Noua conducere spaniolă de la Dinamo mai trebuie să le dea bani și altor foști angajați ai clubului, cum ar fi tehnicienii Adrian Mihalcea și Sebastian Moga sau jucătorii Mattia Montini, tocmai revenit în România, la Astra Guurgiu, și Kristian Kostrna.

Dan Nistor a semnat prima dată cu Dinamo în urmă cu patru ani. El evoluase pentru Pandurii. După un an s-a dus la campioana României, apoi s-a întors la Dinamo unde a jucat până la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Atunci oltenii l-au achiziționat în schimbul sumei de 260.000 de euro. Contractul lui Nistor cu Universitatea va expira peste doi ani.

Dinamo a transferat un fost fotbalist de la Manchester City

Rufo Collado a dezvăluit cum l-a adus Dinamo pe Aleix Garcia. Fotbalistul de 23 de ani a plecat în vara asta de la Manchester City și putea ajunge în campionatul Spaniei sau la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

”Am negociat foarte multe ore pentru transferul lui, era logic să fie dificile tratativele pentru că e un fotbalist care a fost dorit de multe echipe din Europa, au fost 3-4 cluburi din Spania, nu a fost ușor să ne batem cu ele, dar jucătorul are cel mai important cuvânt de spus”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo.

Dinamo va juca meciul cu Universitatea Craiova pe cel mai mare stadion al țării. Tehnicianul ”câinilor” a cerut ca jocul să se dispute acolo. Meciul dintre cele două formații este cea mai interesantă partidă a rundei cu numărul șapte.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 2,72 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!