Sport

Dinamo riscă să nu se înscrie în Liga 2?! Oficialii echipei, răspuns categoric pentru Fanatik. Exclusiv

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă a existenţei şi fostul preşedinte, Constantin Anghelache, a declarat că echipa riscă să nu se înscrie în Liga 2. Răspunsul oficialilor clubului a venit prompt.
27.06.2022 | 13:16
Dinamo risca sa nu se inscrie in Liga 2 Oficialii echipei raspuns categoric pentru Fanatik Exclusiv
Jucătorii dinamovişti, după înfrângerea de la Mioveni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte pentru primul sezon din istorie în Liga 2. “Câinii” se pregătesc la Săftica sub comanda lui Gheorghe Mihali, însă formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare se confruntă cu mai multe probleme, fiind fără stadion, preşedinte şi un lot competitiv de jucători.

Dinamo riscă să nu se înscrie în Liga 2?! Răzvan Zăvăleanu: “Este exclusă această variantă”

Fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că este posibil ca echipa să nici nu se înscrie în campionat, având în vedere problemele cu care se confruntă:

ADVERTISEMENT

“A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului”, a spus Anghelache pentru Gsp.

Răspunsul oficialilor de la Dinamo a fost unul prompt. Contactat de FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a spus că nu se pune problema ca echipa să nu se înscrie în viitorul sezon din liga secundă:

ADVERTISEMENT

“Este exclusă această variantă ca noi să nu ne înscriem în campionat. Nu se pune problema ca Dinamo să nu joace”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

Dinamo, în continuare fără preşedinte

Cu toate acestea, la Dinamo mai rămân destul de multe probleme de rezolvat. Cea mai stringentă dintre ele este numirea unui nou administrator special. La o lună după retrogradarea echipei, “câinii” nu au un preşedinte, Iuliu Mureşan fiind demult dispărut din viaţa echipei.

ADVERTISEMENT

În această problemă, acţionarul majoritar, Dorin Şerdean, cel care este administratorul firmei Lotus, are putere de decizie, iar noul administrator special va fi numit de Şerdean, în condiţiile în care omul de afaceri din Alba Iulia a spus că nu este interesat de acest post.

Lotul de jucători, subţire şi pentru Liga 2

Lotul de jucători de la Dinamo este unul subţire, chiar şi pentru nivelul ligii secunde. Asta în condiţiile în care jucători mai bine cotaţi precum Steliano Filip şi Ricardo Grigore, vor să plece cu orice preţ.

ADVERTISEMENT

Dinamo deocamdată nu are stadion pe care să evolueze. În condiţiile în care în Şoseaua Ştefan cel Mare urmează să fie dărâmat stadionul, “câinii” au fost goniţi din Colentina, Cotroceni, dar şi de pe noua arenă “Arcul de Triumf”.

FRF a anunţat deja că Dinamo întruneşte condiţiile de participare în Liga 2, în condiţiile în care a obţinut licenţa şi pentru Liga 1, dacă ar fi evitat retrogradarea pe linie sportivă.

  • 6 august este data la care va începe Liga 2
  • 15 echipe au primit până acum licenţa pentru a evolua în liga secundă
ADVERTISEMENT