Dinamo. A început RĂZBOIUL! “Sînt bun! Steaua nu e Stanciu”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
19/08/2016, 00:00
Dinamo. A început RĂZBOIUL! “Sînt bun! Steaua nu e Stanciu”

DINAMO. Dorin Rotariu, mijlocaşul lui Dinamo de la care sînt cele mai mari aşteptări în jocul de sîmbătă, contra Stelei, refuză comparaţia cu Nicuşor Stanciu.

DINAMO. Asta chiar dacă jucătorul lui Dinamo admite superioritatea mijlocaşului stelist datorită experienţei căpătate în competiţiile europene.

“Contează faptul că este mai mare cu doi ani şi că a jucat în cupele europene, a căpătat altă experienţă. A jucat la cel mai înalt nivel, contra lui Manchester City, dar nu îmi place să mă compar. Îmi văd de jocul meu. Nu sînt cel mai bun din lume, dar sînt bun. Steaua nu se bazează doar în Stanciu, nu atacă doar el. Atacă toată lumea. 

Sînt emoţii înainte de meci, dar cînd intru pe gazon ne concentrăm pe partidă. Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci, multe lucruri nu sînt de spus. Mă simt bine, a contat pentru mine că am evoluat constant. Am crescut în joc, individual acesta este scopul meu. 

Avem un grup bun, domnul Andone a reuşit să facă lucruri bune într-un timp scurt. O să fie şi mai greu să ne menţinem acolo, sus, dar trebuie să demonstrăm că sîntem o echipă şi munca asta grea să ne o facem uşoară. Cea mai mare satisfacţie o ai cînd ai cîştigat derby-ul. Sper să o avem şi după acest meci”, a declarat Rotariu.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×