Fotbal intern

Omul adus de Cosmin Contra la Dinamo e out! “Am avut dificultăţi!”

Javi Reyes a fost adus la FC Dinamo Bucureşti de către Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a României, în luna martie a acestui an, iar spaniolul care s-a ocupat de...
28.09.2017 | 18:19
Omul adus de Cosmin Contra la Dinamo e out Am avut dificultati

Javi Reyes a fost adus la FC Dinamo Bucureşti de către Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a României, în luna martie a acestui an, iar spaniolul care s-a ocupat de pregătirea fizică a “câinilor” şi-a anunţat plecarea din “Ştefan cel Mare” printr-un mesaj postat pe un site de socializare.

“Mulţumesc, Dinamo! Sunt recunoscător şi mândru de ce am făcut în această perioadă la Dinamo. Am câştigat Cupa Ligii şi am terminat pe locul 3. Efortul nostru a fost recompensat. Am încercat să ne îmbunătăţim randamentul şi infrastructura găsită. Am avut dificultăţi, dar am insistat mereu. S-a terminat această etapă şi le sunt recunoscător celor care prin efortul lor au făcut-o să devină posibilă. Totuşi, oportunitatea care ni s-a ivit nu putea fi refuzată, vom reprezenta România la echipa naţională de fotbal”, a spus Reyes pe o pagină de socializare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Javi Reyes, criticat de o fostă glorie de la Dinamo

Javi Reyes a fost aspru criticat de fostul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, cel care susţine că spaniolul nu a făcut o treabă bună la formaţia din “Ştefan cel Mare”.

“60 de minute i-a ţinut pregătirea fizică. Să răspundă reuşitul spaniol adus şi el cu surle şi trâmbiţe. Când joci cu doar cinci jucători care dau randament, Penedo, Nedelcearu, Anton, Mahlangu şi Nemec, n-o să câştigi niciodată în faţa Stelei care a fost cu nouă jucători români. Dacă ar fi fost măcar opt, altfel ar fi fost prestaţia şi scorul”,  spunea Cornel Dinu pentru gsp.

După 12 etape jucate din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 7-a, cu 16 puncte, şi a bifat 5 victorii, 1 egal şi 6 înfrângeri.