Fotbal intern

Foto. Surpriză la reunirea lotului! Un fost jucător de la CFR Cluj, în probe la Dinamo

Dinamo Bucureşti s-a reunit la Săftică, iar fotbaliştii antrenaţi de Vasile Miriuţă au efectuat primul antrenament pe 2018. Printre aceştia s-a numărat şi un fost jucător al celor de la CFR Cluj.
Autor: Razvan Nicolae | 08.01.2018 | 14:18

Vasile Miriuţă a avut 30 de jucători sub comandă la primul antrenament al anului pentru Dinamo. Printre noutăţi s-au numărat jucătorii reveniţi de la echipele la care au fost împrumutaţi, dar şi un jucător care se află în probe.

Aitor Monroy se pregăteşte alături de Dinamo, urmând ca Vasile Miriuţă să ia o decizie dacă îl va păstra sau nu în lot. Cei doi au mai lucrat în trecut la CFR Cluj şi la Ceahlăul Piatra Neamţ. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Penedo şi Mahlangu, absenţi la reunirea lui Dinamo

Fotbalistul de 30 de ani a jucat ultima dată la Maccabi Petah Tikva, de unde a plecat în vara anului trecut. De atunci, mijlocaşul central spaniol nu şi-a mai găsit echipă, iar în ultimul sezon petrecut în prima ligă din Israel a bifat doar opt meciuri titular din cele 27 de meciuri jucate.

Jaime Penedo şi May Mahlangu au fost singurii absenţi de la reunirea lotului. Cei doi urmând să ajungă în ţară la finalul săptămânii. Vasile Miriuţă s-a bazat la primul antrenament şi pe Mihnea Vlad, de la juniorii clubului.

Lotul lui Vasile Miriuţă la reunirea lotului

Brănescu Laurenţiu, Muţiu Vlad, Eşanu Mihai (portari), Nica Constantin, Katsikas Giorgios, Nedelcearu Ionuţ, Filip Steliano, Oliva Maximiliano Fernando, Dudea Alin, Grigore Ricardo Florin, Maric Luka, Romera Navarro José Antonio, Corbu Laurenţiu, Popescu Mihai, Olteanu Vlad (fundaşi), Hanca Sergiu, Vasile Florin, Salomao Diogo, Gheorghe Liviu, Şerban Ionuţ, Nascimento Filipe, Gheorghe Ion, Longher Aleksandru, Vlad Mihnea, Monroy Aitor (mijlocaşi), Rivaldinho, Bokila Loteteka Jeremy, Nemec Adam, Moldoveanu Robert şi Popa Daniel (atacanţi).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!