Sport

Dinamo, sabotată de primarul Nicușor Dan. Unde se va juca derby-ul cu Rapid. Exclusiv

Dinamo a fost sabotată de primarul Nicușor Dan, în privința duelului cu Rapid.
12.10.2021 | 20:57
Dinamo sabotata de primarul Nicusor Dan Unde se va juca derbyul cu Rapid Exclusiv
Dinamo, sabotată de primarul Nicușor Dan. Unde se va juca derby-ul cu Rapid. Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oficialii lui Dinamo ar fi vrut ca derby-ul cu Rapid de sâmbătă, 23 octombrie, să se desfășoare pe „National Arena”, însă au fost refuzați de reprezentanții Primăriei Capitalei, în proprietatea căreia se află stadionul.

FANATIK a aflat că oamenii primarului Nicușor Dan nu au vrut să aibă un dialog cu Iuliu Mureșan sau Răzvan Zăvăleanu, din cauză că „alb-roșiii” au datorii către municipalitate, iar odată cu intrarea în insolvență aceasta a fost nevoită să se înscrie la masa credală pentru a-și putea recupera o parte din bani.

ADVERTISEMENT

Un derby Dinamo-Rapid ar fi însemnat o sursă de venit bună pentru „câini”, în condițiile în care clubul are mare nevoie de bani, Dinamo aflându-se în insolvență.

Dinamo, sabotată de primarul Nicușor Dan pentru derby-ul cu Rapid

Dinamo și-ar fi dorit să își dispute meciul de sâmbătă, 23 octombrie, împotriva Rapidului, pe „National Arena”, însă oamenii primarului Nicușor Dan au refuzat orice fel de dialog cu Iuliu Mureșan sau Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Astfel, derby-ul dintre Dinamo și Rapid urmează să se desfășoare pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Pentru „câini”, un derby cu Rapid jucat pe „National Arena” ar fi putut însemna o sursă bună de venit, acum când echipa are nevoie mare de orice sumă de bani.

Motivul pentru care oamenii lui Nicușor Dan nu au vrut să stea la discuții cu oficialii lui Dinamo este pentru că municipalitatea a fost nevoită să se înscrie la masa credală pentru a-și putea recupera sumele de bani pe care Dinamo i le datorează.

ADVERTISEMENT

Ultimul duel dintre Dinamo și Rapid s-a jucat în 2015, pe „National Arena”, iar atunci „câinii” s-au impus cu 2-0, prin autogolul lui Pavel Cmovs și reușita lui Bogdan Gavrilă.

Dorin Șerdean negociază preluarea lui Dinamo

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Cornel Țălnar a anunțat că Dorin Șerdean negociază preluarea lui Dinamo cu mai mulți investori din străinătate, dar și din România:

ADVERTISEMENT

„M-au întrebat și pe mine ce deține Dinamo și le-am zis că, în afară de jumătate din Săftica, Dinamo nu mai are nimic, nici măcar un sediu.

Nu știu dacă s-a discutat și cu cei din conducerea clubului. Dorin Șerdean are discuții cu oameni și îl rog să le grăbească, pentru că orice zi de întârziere e un chin pentru Dinamo și sper ca aceste lucruri să se rezolve. Am încredere!”.

„Domnul Șerdean se ocupă, pentru că el are acțiunile. Nu pot să vă spun din ce țară sunt investitorii. Dacă mai lăsăm Dinamo așa, orice zi e în defavoarea noastră. Pablo Cortacero și Lotus nu s-au înscris la masa credală. DDB-ul de ce s-a înscris?

Dinamoviștii adevărați cu suflet au dat bani pentru Dinamo și ei s-au înscris pe banii noștri. Acum vor să își recupereze și banii.

Ce înțelegeți dumneavoastră din toată treaba asta? Cum v-am spus, adevărul va ieși la iveală în foarte scurt timp și atunci vom vedea ce s-a făcut bine și ce a fost rău”, a mai spus Cornel Țălnar pentru FANATIK.

  • 15 este locul pe care Dinamo îl ocupă în Liga 1, cu 7 puncte
ADVERTISEMENT