Fotbal intern

DINAMO. Vojnovic, ATACAT din interior: “E greşeala lui Rednic”

DINAMO. Aljosa Vojnovic este primul căpitan de origine străină din instoria formaţiei din Ştefan cel Mare. Decizia lui Rednic de a-l numi pe croat în această funcţie a atras comentarii...
24.07.2015 | 14:01
DINAMO Vojnovic ATACAT din interior E greseala lui Rednic

DINAMO. Aljosa Vojnovic este primul căpitan de origine străină din instoria formaţiei din Ştefan cel Mare. Decizia lui Rednic de a-l numi pe croat în această funcţie a atras comentarii negative ale oamenilor recunoscuţi pentru dragostea pe care o poartă echipei din “Groapă”.

STEAUA. Ţucudean, refuz PENIBIL! Acum vrea să plece după DODEL!

”Merită să fie căpitan. Este un jucător care se implică. E blînd, dar mă bucur că arată fioros. Are o agresivitate pozitivă. E decizia mea”, spunea Rednic, după primul meci în care Vojnovic a purtat banderola de căpitan.

“O greşeală”

DINAMO. Marius Niculae a revenit în Ştefan cel Mare în pauza competiţională a sezonului trecut, sperînd să pună umărul la reconstrucţia lui Dinamo. Atacantul comentează numirea croatului Alioşa Vojnovic drept căpitan al “haitei” ca pe un lucru care nu ar fi trebuit să se întîmple, avînd în vedere că Alioşa tocmai s-a transferat la Dinamo.

Un titular al naţionalei, accidentare HORROR! Prima REACŢIE

 “Nu mi se pare normal. Pentru că e un jucător proaspăt transferat, nu-l cunoştea echipa, nu-l cunoştea nimeni. Nu e ca şi când ar fi fost un nume, dacă ar fi venit cineva cu nume din altă ţară să i se facă toate poftele, să i se dea banderola, că ar fi fost un exemplu. Din punctul meu de vedere, s-a făcut o greşeală.

“Acest străin nu ştie ce înseamnă Dinamo”

Erau acolo un Alexe, un Matei, un Nedelcearu căruia să-i dai moral, fiind un jucător tînăr şi are nevoie de acest lucru să-l responsabilizezi să facă pasul mai repede, erau jucători acolo care ar fi meritat mai mult. Acest străin nu cred că ştie ce înseamnă Dinamo. El a jucat unde a jucat şi Dinamo e o echipă mare”, a spus Marius Niculae la un post de televiziune.

STEAUA. EXCLUSIV / Gigi îi umple de bani. Vezi cît primesc jucătorii!

“Rednic va suporta consecinţele!”

DINAMO. Nici Dănuţ Lupu, fostul jucător al dinamoviştilor, nu vede cu ochi buni decizia lui Rednic, pe care îl avertizează că va avea de suportat consecinţele: “Poate că Rednic a vrut să-i dea încredere, să pună o anumită presiune pe el. Fiecare antrenor îşi impune filozofia proprie, însă oricît de mult ar fi crezut el că e bine, eu sînt de părere că Vojnovic nu merita să poarte banderola. Nu mi se pare normal aşa ceva, căpitanul îl pun jucătorii, asta trebuie să fie decizia vestiarului, nu a antrenorului, nu a preşedintelui, ci a jucătorilor. Dacă Rednic a decis acest lucru, atunci tot el trebuie să-şi asume acest lucru şi să suporte consecinţele. Eu cred că e greşeala lui”, a spus Lupu pentru FANATIK.RO.