Sport

Seară de coșmar pentru arbitrul Adrian Cojocaru. Penalty clar neacordat Gazului, unul „jenant” dat lui Dinamo

Dinamo a fost avantajată clar de arbitrul central la meciul de la Mediaș, unde ardelenii puteau să primească un penalty în minutul 17.
15.10.2021 | 22:15
Seara de cosmar pentru arbitrul Adrian Cojocaru Penalty clar neacordat Gazului unul jenant dat lui Dinamo
Seară de coșmar pentru arbitrul Adrian Cojocaru. Penalty clar neacordat Gazului, unul imaginar dat lui Dinamo. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT
15-10-2021
19:14

Reacția comentatorilor după penalty-ul gratuit primit de Dinamo la Mediaș: „Jenant!”

Dinamo a fost ajutată din nou de arbitrul central Adrian Cojocaru după un duel aerian petrecut în careul lui Gaz Metan în minutul 83 al partidei de la Mediaș.

Cătălin Măgureanu a reușit să obțină penalty-ul într-un duel aerian cu Yuri Matias, fundașul central brazilian al lui Gaz Metan. Duelul a fost unul perfect regulamentar, iar decizia lui Adrian Cojocaru l-a șocat pe comentatorul Digi Sport, Ionuț Angheluță: „Jenant penalty-ul acordat de Adrian Cojocaru. În Liga a doua primeai pe la Râmnicu Vâlcea penalty-uri de genul ăsta. Nu poți să dai penalty vreodată la așa ceva”.

Atacantul macedonean al lui Dinamo a transformat penalty-ul și a reușit primul gol în tricoul lui „câinilor” care a păstrat suspansul în finalului meciului marcat de execuțiile fabuloase ale lui Ronaldo Deaconu.

Niciun meci fără greșeli de arbitraj în Casa Pariurilor Liga 1! Excepție nu a făcut nici partida dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo care deschide etapa a 12-a.

„Câinii” au o deplasare dificilă la Mediaș, vecina de clasament, cu un punct peste echipa pregătită de Mircea Rednic și ambele echipe au mare nevoie de puncte fiind într-o situație dificilă.

ADVERTISEMENT

Greșeală de arbitraj la Gaz Metan Mediaș – Dinamo. Echipa lui Poenaru putea primi penalty

Dinamo a fost din nou la un pas să își compromită șansele la victorie încă din primele minute ale partidei de la Mediaș.

Echipa lui Ilie Poenaru putea primi un penalty în minutul 17, la un duel între Alceus și Alexandru Răuță. Mijlocașul lui Dinamo a faultat însă arbitrul a lăsat jocul să continue deși trebuia să dicteze lovitură de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT
Faza la care Alexandru Răuță l-a faultat în careu pe Alceus. Captură: Digi Sport
Dinamo, salvată la Mediaș de arbitrul Adrian Cojocaru! Faza la care Gaz Metan putea primi penalty. Sursă foto: captură Digi Sport.

Gaz Metan a fost aproape să deschidă scorul în minutul 21, când Ronaldo Deaconu a ajuns singur în careu însă șutul său a fost respins de Mihai Eșanu în corner.

„Ronaldo” de Mediaș rezolvă partida de la Mediaș

Ronaldo Octavian Deaconu a reușit două dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Decarul lui Gaz Metan Mediaș a răpus-o pe Dinamo în decurs de două minute cu două execuții de excepție care l-au scos din sărite pe antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic.

Deaconu a marcat cu două șuturi de la 35 de metri care s-au dus direct în vinclul porții ghinionistului Mihai Eșanu, revenit ca titular în poarta „câinilor” după ce Plamen Iliev a rămas la București, fiind răcit.

ADVERTISEMENT

Cel mai important jucător al lui Gaz Metan Mediaș a marcat în minutul 36, respectiv 38, după două acțiuni personale finalizate cu niște execuții de mare fotbalist.

Dinamo este condusă cu 2-0 la Mediaș la pauza meciului, un teren unde Mircea Rednic a câștigat un singur meci din opt partide disputate. Ultima victorie obținută de Rednic la Mediaș a fost 10 mai 2019, când Dinamo s-a impus cu 2-0. „Câinii” nu au reușit să revină în joc și au pierdut cu 2-1.

ADVERTISEMENT