DINAMO. Ando, scandal cu fanii! Atac la Negoiţă: “BAGĂ, BĂ, BANI!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
12/08/2016, 00:08
DINAMO. Ando, scandal cu fanii! Atac la Negoiţă: “BAGĂ, BĂ, BANI!”

DINAMO. Ioan Andone şi Ionuţ Negoiţă au fost luaţi la ochi de suporterii “cîinilor” la meciul cu FC Voluntari de pe Ştefan cel Mare. Fanii au afişat un banner în care şi-au arătat nemulţumirea faţă de lipsa de investiţii a patronului:

“Ne-am săturat de mediocritate, bagă bani, vrem rezultate”, a fost mesajul afişat de suporteri pentru Ionuţ Negoiţă.

Enervaţi de declaraţiile despre Steaua

DINAMO. Fanii formaţiei din Ştefan cel Mare sînt dezamăgiţi de declaraţiile făcute de Ioan Andone despre Steaua şi şansele pe care rivala lor de moarte le are cu Manchester City în Liga Campionilor. Motiv pentru care, pe parcursul meciului cu Voluntari, aceştia au strigat: “Andone, du-te, bă, la Steaua şi lasă-ne”. “Fălcosul” le-a arătat obrazul contestatarilor, apoi şi-a văzut liniştit de meci.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×