Fotbal intern

DINAMO. SCANDAL în Liga 1! Acuzaţi de FURT: “E ILEGAL!”

DINAMO. Venirea lui Daniel Stanciu la conducerea lui Dinamo a purtat clubul din "Groapă" în mai multe scandaluri! Primii care au acuzat metodele neortodoxe practicate de oficialii lui Dinamo pentru...
26.01.2015 | 00:00
DINAMO SCANDAL in Liga 1 Acuzati de FURT E ILEGAL
ADVERTISEMENT

DINAMO. Venirea lui Daniel Stanciu la conducerea lui Dinamo a purtat clubul din “Groapă” în mai multe scandaluri! Primii care au acuzat metodele neortodoxe practicate de oficialii lui Dinamo pentru acontarea jucătorilor doriţi au fost omologii de la Ceahlăul. Aceştia au dezvăluit că Andrei Marc este atras de mirajul “haitei” în urma presiunilor făcute de şefii clubului bucureştean. ( vezi detalii în exclusivitate AICI).

DINAMO A REUŞIT ÎN SFÎRŞIT SĂ ÎŞI ÎNTĂREASCĂ DEFENSIVA. AU TRANSFERAT UN SUPER FUNDAŞ PORTUGHEZ

DINAMO. După oficialii grupării moldovene, a venit rîndul altor conducători din Liga 1 să lansese un atac la dinamovişti. Vicepreşedintele lui ASA Târgu Mureş, Cristian Cherteş, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că mai mulţi jucători ai formaţiei ardelene, printre care Gorobsov, Hora, Feussi, N’Doye şi Stăncioiu, au fost sunaţi insistent de către Daniel Stanciu, preşedintele lui Dinamo, chiar dacă aceştia se află sub contract cu formaţia din Târgu Mureş. “Este ilegal ceea ce fac ei! Nu este normal, se doreşte destabilizarea echipei noastre! Mai mulţi jucători de la ASA Târgu Mureş au fost sunaţi să vină la Dinamo, li s-a transmis că nu îşi vor mai lua banii de la Tîrgu Mureş. În ziua de astăzi, oamenii care vor să obţină rezultate prin practici ilegale sînt admiraţi. Nu vreau să intru în polemică, Daniel Stanciu imi e prieten, dar îi rog pe cei de la Dinamo să înceteze cu astfel de practici”, a fost reacţia oficialului ardelean.

ADVERTISEMENT

MIHAI TEJA, REACŢIE ŞOC DUPĂ CEA MAI MARE UMILINŢĂ PE CARE A TRĂIT-O DINAMO

henrique

“Dinamo ne-a << scăpat >> de Henrique” 

DINAMO. FANATIK.RO a aflat că motivul care a stricat transferul unuia dintre cei mai curtaţi jucători de către dinamovişti, Nicolas Gorobsov: jucătorul nu a dorit să se mute la Bucureşti. Informaţia a fost confirmată şi de vicepreşedintele lui Târgu Mureş, Cristian Cherteş. “O singură dată am fost sunaţi oficial, legal, de către cei de la Dinamo, pentru Gorobsov şi Henrique. Restul apelurilor au fost către jucători, care mi-au spus că Stanciu i-a bulversat. De fapt, interesul lui Dinamo a fost doar pentru Gorobsov, dar eu le-am spus că pot să îl cumpere pe mijlocaş, dacă ne scapă de Henrique. Atacantul a fost luat, însă Gorobsov a refuzat să plece, nu îl încîntă să joace la Dinamo”, a precizat oficialul ardelean. 

ousmane-n-doye-660x400

N’Doye, director sportiv la ASA Târgu Mureş

DINAMO. Pentru credibilitatea informaţiilor oferite, Cristian Cherteş a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, că Ousmane N’Doye a promis, pentru a confirma că nu o să se întoarcă în “Groapă”, că după retragere va fi directorul sportiv al lui ASA. “Au fost numai minciuni, lucruri neadevărate, spuse de către cei de la Dinamo. N’Doye şi Feussi, cînd au fost în Bucureşti, m-au sunat să îmi spună că nu este nimic adevărat în legătură cu trecerea lor la Dinamo din vară. Nu vor să se transfere, chiar dacă au fost sunaţi insistent să fie luaţi acolo. De exemplu, N’Doye doreşte să devină directorul sportiv al grupării noastre după ce se retrage, asta am vorbit cu el”, a încheiat Cherteş.

ADVERTISEMENT

MARIUS NICULAIE, AMENINŢARE INCREDIBILĂ PENTRU STELISTUL TAMAŞ

63 de partide a jucat Ousmane N’Doye la Dinamo, marcînd 12 goluri în cei doi ani petrecuţi în “Groapă”