DINAMO. Scandal Andone-Hanca: "Am avut probleme cu el!" Cum au dat-o la pace

DINAMO. Sergiu Hanca a reuşit să se impună rapid în echipa din "Ştefan cel Mare" după ce a fost transferat de la ASA Târgu Mureş, iar mijlocaşul a explicat cum a reuşut să aibă evoluţii atît de bune.

DINAMO. Totodată, Hanca a dezvăluit că a avut o mică ceartă cu Ioan Andone în momentul în care a ajuns la Dinamo.

"Cînd am venit de la Târgu Mureş, am jucat mijlocaş dreapta. Am venit când era antrenor domnul Rednic, apoi am jucat fundaş dreapta şi aşa m-am obişnuit. Cînd a venit domnul Andone, am avut o discuţie puţin în contradictoriu. Cu domnul Andone am cele mai mari performanţe.

El spunea că mă vede mijlocaş, că ajung mai uşor la poartă, că dau centrări de calitate, iar mie îmi era greu să mă împac cu ideea. Dânsul a văzut că sînt mai bun pe postul de mijlocaş şi are cel mai mare merit.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Obiectivul meu pentru 2017 este ca în luna martie să fiu convocat la naţională. Sînt sigur că dacă voi continua aşa voi fi convocat. Nu cred că un jucător cu reuşite foarte mari poate fi trecut cu vederea" , a declarat Sergiu Hanca pentru TV Dolce Sport.

DINAMO. Şi Ioan Andone a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Sergiu Hanca. "Ce probleme am avut cu el...El voia să joace fundaş dreapta. Era foarte supărat că l-am adus pe Romera. Cînd transferi un străin pe postul tău, de 28-29 de ani, îţi dai seama că străinul va juca. Nu i-a plăcut, dar a început să se acomodez la mijloc şi i-am spus că are calitate acolo. Uite că nu m-am înşelat.

El nu pare atît de tehnic, dar are o tehnicitate foarte bună. El e un jucător mai lent, nu are viteza lui Lazăr sau a lui Rotariu, dar are o precizie senzaţională. Poate fi chiar o soluţie pentru echipa naţională pentru postul de mijlocaş. E şi polivalent" , a declarat Ioan Andone despre Sergiu Hanca.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933