Fotbal intern

Dinamo, scandal pe stadion. “Paraşută de Dorobanţi!”/ “Securist şi turnător!”

04.05.2018 | 10:48
Dinamo scandal pe stadion Parasuta de Dorobanti Securist si turnator

S-a produs un adevărat scandal în familia din “Ştefan cel Mare”, după ce PCH a propus ca noul stadion Dinamo să poarte numele lui Cornel Dinu. Mihaela, fiica lui Lică Nunweiller, l-a distrus printr-un mesaj postat pe Facebook pe fostul selecţioner al echipei naţionale a României.

“Despre Dinu, nu mă apuc să scriu ce ştiu. Pentru că e un individ care a trăit şi a îmbătrânit urât şi despre care îmi repugnă aminitrile. Şi cele de când eram mică şi auzeam ce vorbeau tata şi fraţii lui despre el. Dar şi mai mult de când am crescut şi am înţeles singură ce înseamnă un om cu caracter urât. De fapt fără caracter. Unul care şi-a turnat colegii la securitate, i-a săpat cât a putut de mult pentru a-i înlătura ori din echipă. ori de pe banca tehnică (şi prin intermediul consoartei care era mai mult iubită de conducerea clubului, decât de alţii!), şi al cărui tătuc este Iliescu. Ion. Ăla de îi curg comunism şi bolşevism în loc de sânge prin vene. Mda, sunt lucruri care se uită uşor. Mai ales când vremurile unora au apus. Să vă fie ruşine, aţi trăit degeaba”, a scris Mihaela Nunweiller, fiica lui Lică Nunweiller. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA TOT MESAJUL!

Cornel Dinu nu a menajat-o deloc pe Mihaela Nunweiller

Reacţia lui Cornel Dinu nu s-a lăsat aşteptată, iar fostul jucător şi antrenor de la Dinamo Bucureşti a răbufnit la adresa Mihaelei Nunweiller.

Publicați, băieți, într-o veselie toate tâmpeniile pe care le emit «parașutele» din Dorobanți care nu merită numele de Nunweiller. Nelu și Radu erau fotbaliști. De morți numai de bine! Aici a ajuns țara, ce să mai zic. Eu sunt onorat de asocierea cu Ion Iliescu, fără de care mahalagioaica n-ar mai fi apucat să împroaște cu noroi și neadevăruri care o fac demnă urmașă a mămicii sale și a mătușii care la o cea mai frumoasă finală a Cupei României câștigată de Dinamo în fața Stelei, 5-3, prin anii 60, au ridicat trofeul, ele amândouă reușitele, în balconul de la «23 August», arătându-le suporterilor care aclamau o răzbunare fără sens cu Steaua.

Cele două vivandiere remarcate în halele Oborului, strigau în gura mare: «V-am pus-o! V-am pus-o!», de i-au făcut în primul rând pe soți, dar și pe Pârcălab, Ghergheli, Frățilă, Piți Varga, Petre, Octavian Popescu, Haidu să se ascundă în vestiar de rușine. Asta deși lumea îi dorea pe ei în balcon. Ce pretenții să mai avem? Asta e vietatea care le moștenește pe cele două vivandiere. Întrebați-l pe Pârcălab. Să-i dea Dumnezeu sănătate că e încă în viață, printre noi. Vă spune el ce a fost și cu tăticuțul. Eu încă o dată spun, de morți numai de bine. Doar răspund, nu atac niciodată primul, fără argumente”, a declarat Dinu pentru gsp.

“Când mă uit în oglindă nu am motive să plec ochii!”

Mihaela Nunweiller a revenit şi l-a atacat din nou pe Cornel Dinu, despre care susţine că şi-a arătat lipsa de caracter.

“Dinu își arată cu adevărat lipsa de caracter pentru că eu am făcut doar afirmații reale. Faptul că face referire la mama care a fost și este icoana vieții mele și faptul că nu are nici cea mai infimă urmă de respect pentru cineva care nu mai este în viață, denotă cât de ranchiunos este de fapt. Când mama ne lua de la școală ne mai întâlneam pe stradă, fiind vecini cu Dinu, iar mama ne strângea de mânuțe, trecea mai departe și saluta doar dând din cap. Asta până când n-a mai salutat-o el deloc. Dinu și-a dorit întotdeauna să facă parte din cercul restrâns al părinților mei. Nu era agreat, toată lumea fugea de el pentru că era turnător și săpător.

Când am scris că a îmbătrânit urât și că a trecut prin viață degeaba, nu am spus o gratuitate. Poate să spună orice despre mine, dar eu când mă uit în oglindă nu am motive să plec ochii. Nu știu la care matușă a mea se referă, dar faptul că vorbește despre mama care a fost un model exemplar de mamă și de femeie, arată găunoșenie și micime umană.  Mă face «parașută» de Dorobanți pentru că locuim aici de 43 de ani. Proximitate în care a locuit și el până când a început să se pupe pe gură cu Iliescu și a ajuns să stea în Primăverii“.

Tags: