Sport

DINAMO. SCANDAL cu “Vamă”! “Pleacă! Ruptura e DEFINITIVĂ”

DINAMO. În cursul zilei de luni, Ionuţ Negoiţă i-a chemat la ordine atît pe Dinu Gheorghe, cît şi pe Constantin Anghelache, care au avut o discuţie legată de viitorul lui Dinamo în...
01.06.2015 | 16:12
DINAMO SCANDAL cu Vama Pleaca Ruptura e DEFINITIVA

DINAMO. În cursul zilei de luni, Ionuţ Negoiţă i-a chemat la ordine atît pe Dinu Gheorghe, cît şi pe Constantin Anghelache, care au avut o discuţie legată de viitorul lui Dinamo în condiţiile în care ieşirea din insolvenţă şi participarea în cupele europene sînt compromise în momentul de faţă.

DINAMO. Întîlnirea ce a avut loc la biroul lui Negoiţă a avut un final anticipat de FANATIK.RO, ruptura fiind definitivă în sînul echipei dinamoviste (vezi AICI detalii oferite în exclusivitate)! Personajele principale care au creat un nou şoc pentru formaţia din “Groapă” sînt Constantin Anghelache şi Dinu Gheorghe. Fostul şi actualul preşedinte al lui Dinamo.

“Titlurile  din presă în genul <Scandal monstru> se potrivesc perfect în situaţia de faţă. Cei doi nu mai au nici o şansă ca să ajungă la un numitor comun şi să se împace. Unul dintre ei trebuie să părăsească echipa”, au precizat sursele autorizate FANATIK.RO.

SPECTACULOS! UN ANTRENOR ROM N ÎN SERIE A

Cauzele rupturii între coloşi

DINAMO. Divergenţele dintre cei doi au rădăcini mult mai vechi, totul pornind din momentul în care Dinu Gheorghe a conştientizat că Anghelache nu s-a retras din organigrama lui Dinamo decît pentru liniştea fanilor. Mai mult, oferta pe adresa lui Marian Constantinescu, negocieri dezvăluite în exclusivitate de către FANATIK.RO, l-au înfuriat pe Dinu “Vamă”, care a avut o replică mai mult decît acidă la adresa profesorului Anghelache.

SPECTACOL TOTAL! “FAC SUPER TRANSFERURI!”

”Poate oferta jucători doar dacă îşi face propria echipă. El nu poate oferta jucători în numele lui Dinamo, decît dacă are acordul domnului Negoiţă sau al meu. L-a ofertat pe Constantinescu în nume personal!”, a fost reacţia lui Dinu în studio la Digi Sport.

Acuze grave la adresa lui “Vamă”

DINAMO. Divergenţele între cei doi s-au mutat de la televizor în biroul lui Negoiţă, unde, în scurt timp, cei doi şi-au adus acuze grave. Cel mai “şifonat” a ieşit Dinu Gheorghe, preşedintele cu un trecut criticat atît la Rapid, cît şi la Astra Giurgiu. “Vrei să distrugi şi clubul ăsta! Nu ţi-a ajuns unde au ajuns Rapid şi FC Braşov, cluburile pe unde tu ai trecut? Ca să nu mai zic de Astra şi de plîngerea penală formulată de Niculae”, a fost una dintre acuzele pe adresa lui “Vamă”.

EXCLUSIV / LOVITURĂ PENTRU MEME! DAT AFARĂ DE BECALI!

“Toată discuţia a pornit de la punctele diferite pe care cei doi le au faţă de viitorul lui Dinamo, dar asta a fost un pretext. Este clar de mai multă vreme, Dinu Gheorghe are zilele numărate la Dinamo. Nu se pliază pe sistemul dorit aici. În timp ce Negoiţă şi Anghelache doresc reconstrucţia echipei cu tineri care să crească alături de doi-trei jucători cu experienţă, Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic vor bani pentru transferuri şi un buget mare ca să cucerească titlul”, au detaliat sursele FANATIK.RO.

Rednic îl urmează pe “Vamă”

DINAMO. Situaţia este critică nu doar pentru Dinu Gheorghe, ci şi pentru Mircea Rednic. Tehnicianul care a anunţat în mod public că nu doreşte să se complacă în situaţia actuală a lui Dinamo şi doreşte un buget mare pentru transferuri pentru a se putea bate la titlu indiferent de situaţia juridică a clubului, o să plece în cazul în care Dinu Gheorghe este forţat să părăsească echipa.

EXCLUSIV / ANGHELACHE L-A OFERTAT, “VAMĂ” A LUAT FOC

“Chiar dacă nu am ieşit din insolvenţă, am promisiunea domnului Negoiţă că sigur va pune un buget la dispoziţie domnului preşedinte Dinu Gheorghe pentru a ne forma o echipă mult mai bună decît a fost anul acesta”, preciza Mircea Rednic într-un interviu pentru radio-dinamo 1948, în urmă cu cinci zile.