Sport

„Scapă Dinamo de insolvență până de Revelion?” Răspuns surprinzător al lui Marius Niculae

Marius Niculae a venit cu vești bune pentru Dinamo. Fostul atacant consideră că situația de la clubul din Ștefan cel Mare începe să devină roz.
06.09.2023 | 18:04
Scapa Dinamo de insolventa pana de Revelion Raspuns surprinzator al lui Marius Niculae
Marius Niculae a vorbit pe larg despre situația de la Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Marius Niculae a fost prezent la tragerea la sorți a grupelor Cupei României. Dinamo va juca împotriva lui FC U Craiova 1948, FC Bihor Oradea și Oțelul Galați, iar fostul atacant din Ștefan cel Mare consideră că le-a purtat noroc „câinilor”.

Marius Niculae i-a purtat noroc lui Dinamo la tragerea la sorți a grupelor Cupei României: „Mi-au zis că e bine”

La finalul evenimentului, Marius Niculae a vorbit pe larg despre situația de la Dinamo. Verdictul favorabil primit de „câini” în ceea ce privește planul de reorganizare l-a entuziasmat pe fostul atacant din Ștefan cel Marei și al naționalei României.

ADVERTISEMENT

Campion național cu Dinamo, Marius Niculae consideră că presiunea a scăzut, iar jucătorii se pot concentra mult mai mult la ceea ce au de făcut pe teren. Totodată, fostul fotbalist este de părere că pentru „câini” câștigarea Cupei României reprezintă un bilet important spre cupele europene.

În acest sezon câștigătoarea Cupei României va evolua în primul tur preliminar al Europa League. În ultimii doi ani, câștigătoarea „competiției surprizelor” a mers în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

„(n.r. Ai tras bine pentru Dinamo?) Eu cred că da! Acum depinde de ei. Mi-au zis că e bine, se putea și mai bine. Să vedem. Pentru mine important e că au scăpat de o mare parte din datorii și asta e cea mai mare victorie.

„Dinamo scapă de insolvență în acest an?” Cum a răspuns Marius Niculae: „Lucrurile arată mult mai bine”

(n.r. se vor concentra mai mult pe partea sportivă) Clar, asta era și ideea. Nu mai este o presiune așa de mare, va fi mai ușor să le stingă în timp (n.r. datoriile) și să se focuseze pe campionat și bineînțeles pe Cupa României, drumul mai ușor spre o cupă europeană.

ADVERTISEMENT

Mai ales din acest sezon, când dacă câștigi, joci în Europa League, ceea ce va însemna un traseu mai ușor spre grupele cupelor europene. 

(n.r. Dinamo va scăpa de insolvență în acest an?) Nu știu, întrebați-i pe ei, dar lucrurile arată mult mai bine în momentul de față. 

ADVERTISEMENT

Să se întâlnească în finală (n.r. FCSB și Dinamo). Păi, de ce nu? Nu a fost de foarte mult timp”, au fost declarațiile lui Marius Niculae. Dinamo face parte din grupa C a Cupei României.

Marius Niculae a vorbit despre situația de la Dinamo


  • 3,34 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „X” la meciul Dinamo – FC U Craiova 1948

ADVERTISEMENT