Sport

Dinamo joacă la Sala Polivalentă cinci meciuri din Champions League! Sold out la debut. Update exclusiv

Dinamo va disputa doar două meciuri din Champions League în sala proprie. "Dulăii" lui Xavi Pascual vor rămâne în Bucureşti pentru celelalte.
21.08.2021 | 13:50
Dinamo joaca la Sala Polivalenta cinci meciuri din Champions League Sold out la debut Update exclusiv
Dinamo schimbă sala pentru meciurile din Champions League! Unde vor juca "Dulăii" lui Xavi Pascual. Exclusiv
ADVERTISEMENT
21-08-2021
10:50

Dinamo, sold out pentru debutul în Champions League!

Dinamo debutează în EHF Champions League împotriva celor de la Lomza Vive Kielce, pe 16 septembrie. Meciul va avea loc în Sala Dinamo, în condiţiile în care Sala Polivalentă va fi ocupată la acea dată. Clubul a anunţat că cele 400 de tichete puse în vânzare pentru acest meci s-au epuizat. În funcţie de evoluţia pandemiei, Dinamo va mai pune în vânzare după 1 septembrie şi alte bilete.

 

20-08-2021
13:01

Dinamo va juca două meciuri din Champions League în sala proprie pentru că Polivalenta este ocupată!

Dinamo va debuta în grupele EHF Champions League în sala proprie. Deși au ales Polivalenta ca sală principală pentru meciurile din grupe, în două dintre date, sala este ocupată, iar astfel, cu acceptul EHF, “Dulăii” vor juca în sala Dinamo confruntările cu Lomza Vive Kielce și Flensburg. Biletele pentru cele două meciuri se vor vinde individual, în timp ce pentru celelalte 5 care se dispută la Polivalentă, va putea fi achiziționat și un pachet, așa cum se arată în comunicatul clubului: 

“Azi punem în vânzare biletele de la meciul Dinamo – Lomza Vive Kielce, din EHF Champions League!
👉 Astăzi, în cursul după-amiezii vom pune în vânzare, prin partenerul Eventim.ro, biletele la meciul de debut al echipei noastre în EHF Champions League: Dinamo – Lomza Vive Kielce (Polonia). Partida se va desfășura la Sala Dinamo, pe data de 16 septembrie (ora 19:45). Vor fi deocamdată bilete individuale și vom explica și de ce.
Conform cerințelor EHF, am dat Sala Polivalentă ca sală principală pentru meciurile pe care le vom disputa în Grupa B a EHF Champions League 2021-2022. Numai că două perioade nu sunt disponibile (sala este ocupată), astfel că meciurile se vor desfășura, cu acordul EHF, în Sala din Șoseaua Ștefan cel Mare.
Cele două meciuri sunt:
🤾 Dinamo – Lomza Vive Kielce (etapa 1 / 16.09.2021)
🤾 Dinamo – Flensburg (etapa 8 / 24-25.11.2021)
Ne-a fost imposibil să configurăm un abonament comun pentru ambele săli, motiv pentru care cele două meciuri amintite se vor vinde individual. Celelalte cinci partide se vor vinde la pachet (abonament), ofertă pe care o vom lansa în perioada următoare.
❤ Suntem convinși că interesul este mare și că băieții noștri vor avea lângă ei numărul maxim de spectatori permis.
Ca și la meciurile din campionat (abonamentul este deja în vânzare), am încercat să găsim o variantă care să respecte condiționările impuse de normele anti-covid. De aceea, vom scoate la vânzare doar părți din sală (25% din total). Vom însă extrem de atenți la modul cum evoluează lucrurile și vom da dovadă de flexibilitate”, anunță cei de la Dinamo. 

“Dulăii” lui Xavi Pascual au primit un wildcard de a evolua în EHF Champions League. Antrenorul catalan a fost adus în această vară pentru performanţă şi pe plan european, echipa dominând competiţia internă în ultimii 6 ani.

Dinamo schimbă sala pentru meciurile din Champions League!

Dinamo va avea parte de adversari redutabili în grupele EHF Champions League. Sorţii le-au scos în cale: PSG, Barcelona, Veszprem, Porto, Vive Kielce, Flensburg şi Motor Zaporoje. Astfel, fanii handbalului se vor putea delecta cu câteva dueluri de lux.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dinamo nu va putea să dispute meciurile de pe teren propriu în propria sală, din Şoseaua Ştefan cel Mare. Pentru jucători acest lucru reprezintă un handicap, în condiţiile în care nu vor fi la fel de familiarizaţi cu sala.

“Dulăii” vor juca la Polivalentă!

Fanii pot să stea liniştiţi pentru că favoriţii lor vor juca tot în Bucureşti. Din informaţiile noastre, Dinamo va disputa meciurile din EHF Champions League în Sala Polivalentă, aceeaşi sală în care CSM Bucureşti îşi dispută meciurile din Ligă la feminin.

ADVERTISEMENT

Dinamo va debuta în noua ediţie din EHF Champions League pe propriul teren împotriva celor de la Vive Kielce, într-un meci programat pe 15-16 septembrie.

“Ne așteptam să nu fie ușor”

În ciuda faptului că Dinamo are parte de adversari dificili în Champions League, Xavi Pascual crede că jucătorii săi pot impresiona:

ADVERTISEMENT

”Adevărul este că EHF Champions League este o competiție foarte frumoasă și foarte puternică. Grupa noastră, teoretic, pare mult mai dificilă decât cealaltă, dar noi, ultimii care au intrat în această competiție, ne așteptam să nu fie ușor.

Ce avem de făcut este să ne concentrăm pe ce reprezintă această competiție, mai exact un premiu pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, când vom începe jocurile, să încercăm să dăm maximum la fiecare meci. Iar dacă vom câștiga, va fi perfect, deoarece pentru asta muncim.

“Noi vom intra pe teren cu dorința de a câștiga fiecare meci.”

Vom munci pentru ca echipa să joace cât mai bine, vom încerca să punem cât mai multe probleme adversarilor. Nu vreau să spun că vom câștiga sau vom pierde, noi vom intra pe teren cu dorința de a câștiga fiecare meci.

Un lucru este sigur, cu ajutorul publicului nu le va fi deloc ușor adversarilor să joace contra noastră”, a declarat Xavi Pascual.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa în sistem tur retur în perioada 15-16 septembrie 2021 / 09-10 martie 2022.

 

ADVERTISEMENT