Salarii de judeţeană! Contract incredibil pentru favoritul lui Bratu!

SPECIAL FANATIK
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/04/2018, 20:01
Salarii de judeţeană! Contract incredibil pentru favoritul lui Bratu!

În aceste momente, pe piaţă se tot vehiculează tot felul de scenarii cu privire la cumpărarea clubului Dinamo de către diferiţi oameni de afaceri, dar Dănuţ Lupu, membru în departamentul de scouting al alb-roşiilor, a anunţat într-o intervenţie televizată că din punctul său de vedere cel mai bine pentru clubul din Ştefan cel Mare este ca Ionuţ Negoiţă să continue la echipă şi de la vară.

Ionel Dănciulescu, noul director general al “câinilor”,  a anunţat că de la vară bugetul lui Dinamo se va reduce considerabil. În cazul în care o să rămână patronul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă o să aloce un buget anual de 3 milioane de euro. “Asta este realitatea, eu şi Florin Bratu trebuie să ne mulăm pe suma respectivă şi să facem o echipă competitivă. Trebuie să facem un mix între jucătorii experimentaţi şi cei tineri, valoroşi, pe care îi vom integra în echipă. Probabil că vom face câteva achiziţii bune, care să facă diferenţa. Eu sunt convins că Dinamo nu se va lupta la retrogradare. Cât despre lupta la titlu, cu 7 milioane de euro am ajuns în play-out şi nu am prins nici măcar play-off-ul“, a spus Danciu.

Salariile vor scădea considerabil!

După anunţul lui Ionel Dănciulescu, FANATIK.RO a aflat că din sezonul următor salariile jucătorilor de la Dinamo vor scădea considerabil, iar oficialii clubului din Ştefan cel Mare deja au început să pregătească terenul pentru lucrul respectiv. La echipă vor fi aduşi fotbalişti care vor accepta noile condiţii contractuale. Deja primul jucător care a fost de acord cu noua politică salarială de la Dinamo a şi semnat acordul cu gruparea lui Ionuţ Negoiţă.

Intrat în impresariat de un an, Marius Niculae l-a adus la Dinamo pe Marco Ehmann, 17 ani “M-am apucat de impresariat. Mă axez pe jucători tineri, cu personalitate. Din păcate, în România astfel de fotbalişti lipsesc cu desăvârşire. Marco Ehmann este primul transfer pe care l-am făcut. A venit gratis. Florin Bratu l-a dorit foarte mult pe acest jucător”, a declarat fostul internaţional după perfectarea actelor. Dar FANATIK.RO a aflat că fotbalistul, dorit în mod special de antrenorul Florin Bratu, a semnat un contract pentru o perioadă de trei ani, iar salariile pe care fundaşul central le va încasa sunt de nivelulul unui fotbalist care joacă în ligile inferioare în România. În primul an de contract Ehmann va încasa 600 de euro pe lună, în al doilea an 1.000 de euro pe lună, iar în al treilea an va încasa 1.500 de euro pe lună.

“Nu pot să cred că Dinamo a ajuns la acest nivel!”

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a discuta despre viitorul celor de la Dinamo, dar şi despre noua politică financiară, Ion Marin, fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare, a mărturisit că în condiţiile actuale Dinamo nu o să poată să emită pretenţii la vreun trofeu. “Nu pot să cred că Dinamo o să aibă un buget de doar 3 milioane de euro, nu pot să cred. Poate că pe lângă cei 3 milioane de euro Negoiţă o să le pună la dispoziţie şi banii din drepturile de televiziune.

Dacă nu, atunci  Florin Bratu se bagă într-o treabă foarte grea, iar dacă acum nu are nimic de obiectat, în timpul sezonului viitor degeaba mai vorbeşte. Nu te poţi bate pentru nici un trofeu cu un asemenea buget. Mai mult ca sigur că Negoiţă o să îl pună să îi promoveze pe jucătorii tineri de la Dinamo sau o să îi aducă jucători ieftini de afară, iar din păcate cu astfel de jucători nu te poţi bate cu Steaua, CFR Cluj şi Craiova”, a spus Ion Marin.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×