Fotbal intern

DINAMO. Şcolarizaţi pe banii clubului la Universitatea şefului!

DINAMO. Proiectul "New Dinamo" se concentrează şi pe studiile fotbaliştilor, nu numai pe calităţile lor din teren. Mai mulţi dintre tinerii fotbalişti ai clubului, printre care Nedelcearu,...
10.02.2015 | 00:16
DINAMO Scolarizati pe banii clubului la Universitatea sefului
ADVERTISEMENT

DINAMO. Proiectul “New Dinamo” se concentrează şi pe studiile fotbaliştilor, nu numai pe calităţile lor din teren. Mai mulţi dintre tinerii fotbalişti ai clubului, printre care Nedelcearu, Dorin Rotariu sau Ionuţ Şerban, au fost înscrişi pe banii clubului la Universitatea Artifex din Capitală. Constantin Anghelache, Prorector al acestei unităţi de învăţămînt, este cel care a insistat pentru introducerea studiilor în programul jucătorilor.

Zece jucători au fost înscrişi la Artifex

DINAMO. Studiile tinerilor fotbalişti sînt plătite de club, iar această facilitate le-a fost trecută inclusiv în contract. “Zece jucători de la club sînt înscrişi la Artifex, la Facultatea de Finanţe şi Contabilitate. Chiar li s-a transmis că ar fi bine să se prezinte la cursuri în limita timpului pe care îl au la dispoziţie, dar nu prea au apucat să treacă pe acolo pînă acum”, au explicat surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO. Constantin Anghelache este preşedintele Biroului Senatului la Facultatea de Finanţe şi Contabilitate a Universităţii Artifex şi profesor de economie.

ADVERTISEMENT

Taxă de 4.800 de lei pe an

DINAMO. Primul an la Artifex este gratuit, iar apoi taxa este de 4.800 de lei pe an, bani care pot fi plătiţi şi în rate. În plus, studenţii care trebuie să-şi dea diferenţe sau vor să obţină o mărire de notă trebuie să mai scoată din buzunar 100 de lei pentru fiecare examen. Artifex a fost înfiinţată în 1992, iar Parlamentul României a acreditat cele două specializări ale insituţiei, Finanţe şi Contabilitate, respectiv Management şi Marketing, începînd cu 2005.

Generalii sînt la conducere!

DINAMO. Rectorul Universităţii Artifex este Mircea Alecsandru Udrescu, General în cadrul MApN. Prorectorul Constantin Anghelache este şi el General, dar în cadrul Ministerului de Interne. Cei doi au în spate şi importante cariere la catedră. Ambii sînt profesori universitari de foarte mult timp, au scris mai multe cărţi şi au lucrat la diverse cercetări.

ADVERTISEMENT
Tags: