Sport

Dinamo se afundă din ce în ce mai mult! Încă un jucător de bază și-a depus memoriu

Dinamo are din nou probleme, după ce încă un jucător de bază și-a depus memoriu ca să își recupereze restanțele financiare
18.06.2021 | 11:33
Dinamo se afunda din ce in ce mai mult Inca un jucator de baza sia depus memoriu
ADVERTISEMENT

După Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Florin Bejan, Diego Fabbrini și Janusz Gol, un alt jucător titular al lui Dinamo vrea să devină liber de contract și să își recupereze restanțele financiare, în ciuda eforturilor fanilor-acționari din programul DDB.

FANATIK a oferit în exclusivitate prima reacție a lui Florin Bejan după ce a câștigat procesul cu Dinamo și are de primit o sumă de 40.000 de euro, după ce nu a fost plătit în ultimele cinci luni.

ADVERTISEMENT

Încă un jucător de bază vrea să plece de la Dinamo! Steliano Filip și-a depus memoriu

Steliano Filip a venit la Dinamo liber de contract în iarnă și mai are contract cu Dinamo încă doi ani. Fundașul stânga de 27 de ani a fost titular de bază în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, a evoluat în 27 de partide (un gol și o pasă decisivă), fiind evaluat la 400.000 de euro conform transfermarkt.

Prosport a anunțat că jucătorul și-a depus memoriu pentru a-și primi salariile restante și nu se știe dacă va continua în Ștefan cel Mare, fiind nemulțumit de situația în care se află clubul din punct de vedere financiar. Din informațiile FANATIK, Steliano Filip are un salariu lunar de 7.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Filip s-a operat de deviație de sept și a ratat reunirea lotului. Va lipsi în continuare de la antrenamente pentru aproximativ două săptămâni și amenință că nu va merge nici în cantonamentul din Turcia. Fostul căpitan al „câinilor” a fost convins de Nicolae Badea să accepte un salariu mai mic, datorită situației dificile în care se află Dinamo, însă jucătorul nu a primit salariul de câteva luni.

Steliano Filip se relaxează cu familia după operație

Steliano Filip a postat mai multe poze după operație pe rețele de socializare. Jucătorul continuă astfel vacanța, departe de problemele de la Dinamo și a sărbătorit la Oradea ziua fetiței lui, care în urmă cu patru zile a împlinit patru ani.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu patru ani s-a întâmplat o minune în viața mea! Ai apărut tu și mi-a transformat viața în bine. Fiecare zi a devenit o minune pentru că te-am văzut pe tine cum crești și astfel mi-ai bucurat viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat pe tine, Anais. Te iubesc enorm! La mulți ani, comoara mea!”, a scris fotbalistul pe pagina sa de instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steliano Filip (@stelianofilip7)

Steliano Filip a fost căsătorit cu frumoasa Bianca Marina, de care a divorțat după patru ani de căsnicie și cu care o are pe Anais: „Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp, dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bine pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem”, a declarat în luna februarie fosta parteneră a jucătorului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @biancaa.marina

Steliano Filip își revine ușor-ușor după operație

Recuperarea lui Steliano Filip merge din ce în ce mai bine, după ce jucătorul și-a dat bandajul jos de pe față și pare că se simte din ce în ce mai bine. Sau cel puțin așa pare din ultima sa postare pe instagram.

Steliano Filip si-a dat bandajul jos dupa operatia la nas si se bucura de zile in plus de vacanta la o terasa din centrul Capitalei. Sursa foto: captura instagram cont Steliano Filip
Steliano Filip si-a dat bandajul jos dupa operatia la nas si se bucura de zile in plus de vacanta la o terasa din centrul Capitalei. Sursa foto: captura instagram cont Steliano Filip.

În acest moment, singura variantă a lui Dusau Uhrin pe postul de fundaș stânga este Andrei Radu, însă se vorbește despre transferul unui fost jucător al Utei, Andrei Peteleu, care a fost pe lista lui Dinamo aproape în fiecare perioadă de transfer din ultimii ani.

Steliano Filip este impresariat de Lucian Marinescu, la fel ca Paul Anton, care își dorește și el să plece de la Dinamo și are o ofertă de la Sepsi Sfântu Gheorghe, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Mijlocașul central al lui Dinamo a primit o hârtie de la club cum că poate pleca pentru 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT