Fotbal intern

Dinamo se desființează dacă retrogradează în Liga 2! Anunțul sumbru care îi sperie pe fani

09.05.2021 | 23:19
Dinamo se desfiinteaza daca retrogradeaza in Liga 2 Anuntul sumbru care ii sperie pe fani
Dinamo se desfiinteaza daca retrogradeaza in Liga a doua! Anuntul care ii sperie pe fani
ADVERTISEMENT

Dinamo are șanse mari să nu mai existe în cazul în care echipa va retrograda la finalul sezonului, conform unui personaj marcant din programul DDB.

Mario Nicolae a vorbit și despre dorința unor oameni din fotbal de a vedea Dinamo distrusă și a avut discurs extrem de virulent la adresa contestatarilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, fanii din programul DDB fac eforturi considerabile și fără încetare pentru a oferi prime de joc fotbaliștilor și pentru a le achita măcar un salariu din cele restante.

Alexandru Conovaru, membru marcant al DDB: „Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

Alexandru Conovaru este unul dintre cei mai importanți membri DDB, iar fanul-acționar a vorbit despre un scenariu de coșmar pentru clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

În cazul în care echipa ar retrograda la finalul sezonului, acesta ar putea fi sfârșitul pentru Dinamo, care ar pierde sigla și palmaresul: „Dacă Dinamo va retrograda, atunci va fi o problemă! Clubul se va desființa, pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă”, a explicat acesta la Realitatea Sportivă.

Se pare că actuala societate, care îi aparține lui Ionuț Negoiță, poate folosi sigla și palmaresul, deținut de echipa fostului finanțator, Nicolae Badea, și anume ACS FC Dinamo, care activează în Liga a patra: „Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga 2, clubul va trebui să își schimbe denumirea”, a mai explicat Conovaru.

ADVERTISEMENT

Supraviețuirea lui Dinamo depinde de salvarea de retrogradare

Dinamo s-a salvat matematic de la retrogradarea directă, dar în cazul în care „câini” ar ajunge la baraj și ar retrograda, acesta ar putea fi sfârșitul pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

Pe lângă faptul că Dinamo ar pierde o parte importantă din buget, care vine din drepturile TV, ar pierde și mai mulți bani de la sponsori, sau prin faptul că suporterii din programul DDB, ar putea să renunțe la statutul de membri în urma acestui dezastru.

ADVERTISEMENT

Dinamo va întâlni în ultimele două etape ale playout-ului cele mai bune două echipe conform clasamentului, FC Argeș și Chindia Târgoviște. „Alb-roșiii” se află la doar trei puncte peste primul loc care merge la baraj, ocupat de Astra Giurgiu, viitoarea adversară din semifinalele Cupei României.

ADVERTISEMENT
Tags: