ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo se îndreaptă spre insolvență: ”Ar putea fi o șansă să scăpăm”

Autor: Traian Terzian | 16.11.2020 | 23:42
Dinamo se îndreaptă spre insolvență: ”Ar putea fi o șansă să scăpăm”
Suporterii echipei Dinamo cred că singura salvare a clubului în acest moment o reprezintă intrarea în insolvență. Sursă foto: Sport Pictures

Suporterii echipei Dinamo București cred că singura salvare a clubului în acest moment o reprezintă intrarea în insolvență.

ADVERTISEMENT

Situația financiară la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare este una cu adevărat dificilă, după ce investitorii spanioli nu au adus banii promiși, iar FANATIK a dezvăluit că un român stabilit în Spania a venit să-și ceară banii cu care i-a împrumutat pe iberici.

Antrenorul Cosmin Contra a făcut câteva dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului și a anunțat că își negociează plecarea de pe banca tehnică.

Insolvența, salvarea lui Dinamo

”Ar putea fi o șansă să scăpăm de acești spanioli, să scăpăm de cheltuielile nejustificate și să intrăm în insolvență. În insolvență nu mai ai voie să mai dai rateuri, să mai tragi țepe ca până acum, trebuie plătite salariile”, a declarat Andrei Gerea, membru Elite în cadrul Programului DDB.

ADVERTISEMENT

”Soluția e insolvența, dar să intri în insolvență cu Cortacero acționar… urmează o lună, două cu datorii la stat și urmează falimentul. Fără un aport de capital Dinamo nu mai poate exista, nu mai poate merge mai departe. Nu vrem să ne lăsăm, să ne dăm bătuți, am fi dispuși, dacă Cortacero se retrage, să încercăm o insolvență”, a spus Gerea la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Clubul Dinamo a mai fost o dată în insolvență și a ieșit din această procedură la 24 septembrie 2015. Asta este data la care Tribunalul București a închis procedura de insolvenţă şi a reintrodus societatea în circuitul economic.

O societate poate reintra în insolvență, dar numai dacă trec cinci ani de la închiderea procedurii anterioare. În septembrie s-au împlinit cinci ani de când Dinamo a scăpat de insolvență, astfel că o asemenea variantă ar fi posibilă pentru ”câini”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Cornel Dinu a avut și el o reacție acidă la adresa investitorilor spanioli de la Dinamo București, care întârzie cu aducerea banilor pentru a scoate clubul din gaura neagră în care a intrat.

Și suporterii ”câinilor” au ajuns la capătul răbdării și au transmis un mesaj dur pentru conducere după ultimele probleme apărute la gruparea din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Ei l-au somat pe Contra să spună tot ce știe și pe Dorin Șerdean să lămurească cine este Toma Sapasu și ce legături are cu acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!