ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo se întărește cu un jucător eligibil pentru regula U21. Marco Ehmann a revenit de la CSM Reșița

Autor: Adrian Baciu | 06.02.2020 | 14:35
Dinamo se întărește cu un jucător eligibil pentru regula U21. Marco Ehmann a revenit de la CSM Reșița
Dinamo se întărește cu un jucător eligibil pentru regula U21. Marco Ehmann a revenit de la CSM Reșița. Sursa foto: dinamo1948.club

După ce i-a pierdut pe Dan Nistor (Craiova), Denis Ciobotariu (CFR Cluj) și Florin Bejan (împrumutat FC Voluntari), Dinamo s-a orientat către un jucător pe care îl avea trimis sub formă de împrumut la Reșița. Marco Ehmann a fost rechemat la echipa lui Dusan Uhrin pentru a doua jumătate a acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dinamo aduce un jucător eligibil pentru regula U21. Marco Ehmann a revenit de la CSM Reșița

Slăbită după cedarea lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj pe partea ce ține de regula U21, Dinamo s-a repliat rapid și l-a readus la lot pe Marco Ehmann (19 ani), scrie Prosport.

Aflat în Turcia alături de echipa din Reșița, Ehmann a părăsit de îndată cantonamentul echipei de ligă secundă şi se va întoarce la Dinamo, club de care aparţinea şi care îi plătea o parte din salariul pe care îl avea la clubul din Liga 2 unde a fost împrumutat în vara trecută.

Fundașul central a evoluat pentru Reşiţa în 17 meciuri, în toate ca integralist, şi a marcat două goluri, cu ”U” Cluj (2-0) şi Rapid (1-2) în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT
  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Marco Ehmann, conform Transfermarkt

Oficialii reșițeni: ”Ehmann se va impune la Dinamo”

Fostul oficial de la Dinamo și actualul președinte de la CSM Reșița, Cristian Bobar, spune că Dinamo avea o clauză că putea să îl ia în perioada aceasta.

Bobar are numai cuvinte de laudă pentru noua ”achiziție” a celor de la Dinamo căruia îi prevede un viitor strălucit în ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

”Are o mentalitate de învingător şi într-un an sau doi va fi unul dintre titularii de bază la Dinamo. Aici şi-a făcut treaba foarte bine. Chiar colectivului i-a părut rău că trebuie să plece, şi chiar şi invers, aseară, când şi-a luat la revedere.

Este un jucător tânăr, care îşi doreşte de la o zi la alta să progreseze, un jucător care, dacă nu iese ceva la antrenament sau la joc, se consumă foarte mult. Îşi doreşte foarte mult să joace la un nivel înalt şi cred că este potrivit pentru clubul Dinamo la ce îşi doresc cei de acolo, să pună accent pe cei tineri.

ADVERTISEMENT

L-am ajutat şi noi foarte mult în aceste şase luni în care a fost la noi, pentru că a jucat meci de meci şi, după ce am discutat cu el, CSM Reşiţa va rămâne în sufletul lui. Îi dorim multă baftă în continuare”, a mai spus Bobar pentru sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!