Sport

Dinamo se întoarce pe “Arcul de Triumf”! Preţ excelent negociat pentru închirierea arenei. Cât plătesc “câinii”. Exclusiv

Veşti extraordinare pentru suporterii lui Dinamo. "Câinii" se întorc pe arena "Arcul de Triumf" pentru ultimele meciuri din sezonul regulat al ligii secunde.
17.02.2023 | 15:33
Dinamo se intoarce pe Arcul de Triumf Pret excelent negociat pentru inchirierea arenei Cat platesc cainii Exclusiv
Dinamo se întoarce pe "Arcul de Triumf". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este la doar două puncte de play-off-ul ligii secunde, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor. În oceanul de veşti proaste din ultimele luni, suporterii “câinilor” au primit şi una extraordinară.

Dinamo se întoarce pe “Arcul de Triumf”! Roş-albii plătesc 10.000 de euro pe meci

Din informaţiile FANATIK, Dinamo se va întoarce pe stadionul “Arcul de Triumf”. Oficialii echipei au obţinut acordul de a închiria stadionul, iar prima confruntare programată pe cocheta arenă din nordul Capitalei va fi meciul cu Unirea Constanţa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că oficialii echipei au obţinut un preţ mai mic pentru închirierea arenei “Arcul de Triumf”. Roş-albii vor plăti în jurul sumei a 10.000 de euro pe meci, sumă amortizabilă din vânzarea de bilete.

Dinamo, “hingherită” la Clinceni şi Giurgiu în prima parte a stagiunii

Astfel, s-a rezolvat una dintre problemele importante ale clubului pentru a doua parte a sezonului. Anul trecut, Dinamo a fost izgonită din Bucureşti pentru meciurile de “acasă”, evoluând la Clinceni şi Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Singura confruntare în care Dinamo a evoluat pe “Arcul de Triumf” a fost meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe din Cupa României, meci câştigat de echipa de primă ligă cu 3-2. “Câinii” s-au oprit în faza grupelor.

Unirea Constanţa, forţată să mai reziste trei etape în campionat!

Primul adversar din campionat pentru “câini” este Unirea Constanţa. Echipa lui Vasi Geambazi nu şi-a anunţat încă retragerea din campionat din cauza problemelor financiare grave, astfel că, cel mai probabil, se va prezenta la meci.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, FRF nici nu ia în calcul o retragere a Unirii Constanţa, cel puţin până la finalul sezonului regular, pentru a nu fi pusă în dificultate cu stabilirea clasamentelor pentru play-off şi play-out.

Astfel, Unirea Constanţa va fi “nevoită” să reziste pentru încă trei etape, câte au mai rămas de disputat din sezonul regulat al ligii secunde. Apoi, este foarte posibil ca echipa să se retragă din campionat.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Dinamo – Unirea Constanţa, primul meci oficial al anului pentru “câini”!

Cel mai probabil, meciul dintre Dinamo şi Unirea Constanţa se va juca luni, 27 februarie, în nocturnă, de la ora 17:00, la cererea televiziunilor deţinătoare de drepturi. De altfel, jucătorii lui Burcă vor evolua doar pe stadioane moderne în următoarea perioadă.

Meciurile cu Unirea Constanţa şi Poli Timişoara se vor disputa pe “Arcul de Triumf”, în timp ce confruntarea din deplasare cu CSC Şelimbăr este programată pe noul stadion din Sibiu, pe care îşi dispută Hermannstadt meciurile de pe teren propriu.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo este pe locul 8, cu 24 de puncte. “Câinii” sunt la două puncte de Gloria Buzău, echipa aflată pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

  • 10.000 de euro pe meci plăteşte Dinamo pentru a juca pe “Arcul de Triumf”
  • 24 de puncte au roş-albii în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT
Tags: