Fotbal intern

Dinamo se mută de la Săftica! Unde se vor antrena “câinii”

18.09.2018 | 19:29
Dinamo se mută de la Săftica, urmând să se antreneze la o altă bază sportivă

Clubul FC Dinamo Bucureşti îşi va muta şedinţele de pregătire de la Baza de la Săftica, după ce complexul a intrat într-un regim de modernizări. “Câinii” îşi vor desfăşura antrenamentele de acum pentru încă două-trei săptămâni la Buftea.

Terenul pe care Florin Bratu îi antrena pe cei de la Dinamo a intrat într-un program de refacere şi a devenit indisponibil în perioada următoare. Chiar şi aşa, de ceva timp, jucătorii formaţiei din Ştefan cel Mare, se pregăteau pe un teren sintetic.

Dinamo se mută! Nu se mai antrenea de la Săftica

O altă posibilitate pentru antrenamente ar fi fost ca acestea să se desfăşoare la stadionul Dinamo, însă costurile care implicau acest lucru le-au închis porţile dinamoviştilor. Pe lângă cheltuielile de la meciuri, Dinamo ar fi trebuit să achite şi închirierea vestiarului şi a terenului, în acelaşi mod în care se procedează şi la partidele de acasă. Echipa antrenată de Florin Bratu îşi joacă toate meciurile de acasă pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu excepţia confruntărilor cu marea rivală FCSB, de pe Arena Naţională.

Probleme cu salariile

Preşedintele clubului din Ştefan cel Mare, Alexandru David, a anunţat că echipa va avea parte de sancţiuni în cazul în care nu va începe să câştige în campionat: ”Cu Florin trebuie să avem răbdare. Chiar dacă a mai făcut unele greșeli, este un antrenor tânăr cu care trebuie să avem răbdare. Ar trebuie să ne luăm privirea de la el și să ne uităm și la jucători pentru că de ei nu vorbește nimeni. Vreau sa le transmit un mesaj foarte clar: 100% vor plăti și ei, nu doar antrenorul.

Au venit 5 jucători în această vară. Ei știu doar să aibă cereri, dar nu este normal să și ofere? Vorbesc despre rezultate și despre ce se vede pe teren. Vă anunț că dacă vor avea restanțe față de club și față de suporteri, vom avea și noi restanțe față de ei. Asta e soluția. Noi ne-am făcut treaba. Să se trezească! Ei trebuie să fie etapă de etapă pe loc de play-off. Dacă ei nu sunt conștienți de acest lucru, e grav”, a declarat Alexandru David la un post de televiziune.

Dinamo se mută de la Săftica. Sergiu Hanca alături de colegi la o şedinţă de pregătire
Dinamo se mută de la Săftica pentru o scurtă perioadă

FC Dinamo Bucureşti nu se mai antrenează la Săftica în următoarea perioadă din cauza lucrărilor care au loc la terenul închiriat de echipa lui Florin Bratu, urmând ca pentru trei săptămâni jucătorii formaţiei din Ştefan cel Mare să se pregătească la Buftea.

Citeşte şi:

  • Florin Bratu, în pericol de a fi demis? Cine ar putea să-i ia locul la FC Dinamo Bucureşti
  • Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet al meciurilor din competiţie
  • Cornel Dinu, atac dur la Florin Bratu! ”Marea lui calitate e șansa”
Tags: