Fotbal intern

Dinamo se mută pe Arena Naţională! Anunţul făcut de noul director sportiv

15.07.2018 | 17:21
Dinamo se muta pe Arena Nationala Anuntul facut de noul director sportiv

Noul director sportiv al lui Dinamo, Anton Heleşteanu, a anunţat că de sezonul viitor conducerea clubului din Ştefan cel Mare a luat în considerare ca echipa să dispute cât mai multe meciuri pe Arena Naţională.

“Meciul cu Voluntari (n.r – cel din prima etapă) se va juca pe stadionul Dinamo. Cu siguranță, se poată discuții pentru a evolua în mai multe partide pe Arena Națională. Dinamo are un stadion vechi, dar în același timp să vedem și jumătatea plină, e leagănul echipei. E o nostalgie pe care o trăiesc cei puțin mai în vârstă”, a spus fostul arbitru Anton Heleşteanu, cel care din această vară ocupă postul de director sportiv la “Câinii Roşii”.

Dinamo se mută pe Arena Naţională, dar nu de tot

Cu toate acestea, Heleşteanu susţine că stadionul din Ştefan cel Mare va găzdui totuşi mai multe partide ale “câinilor roşii”. „Noul stadion va fi un plus mare, un atu important în viața lui Dinamo, dar vom încerca să jucăm cât mai mult pe Arena Națională pe viitor”, a declarat Heleșteanu, potrivit Radio Dinamo, care se arată supărat că meciul cu Voluntari nu se va juca pe Arena Naţională: “Nu pot să înţeleg de ce nu jucăm pe Arenă, era varianta mult mai logică pentru primul meci al sezonului, mai ales că următoarea dispută este chiar pe Arena Naţională, dar acum nu are rost să ne lamentăm, trebuie să venim în numar cât mai mare în aceste două meciuri şi să fim alături de băieţi, că se anunţă un sezon tare complicat”.