Fotbal intern

Dinamo chiar se pregăteşte de Champions League! Ce spun “câinii”

Dinamo se pregăteşte de Champions League! Nu e o glumă, ci o realitate de data asta. Celebra replică a lui Cristi Borcea, de la începutul anilor 2000 şi-a găsit împlinirea de-abia acum. Echipa...
19.09.2017 | 17:30

Dinamo se pregăteşte de Champions League! Nu e o glumă, ci o realitate de data asta. Celebra replică a lui Cristi Borcea, de la începutul anilor 2000 şi-a găsit împlinirea de-abia acum. Echipa de under 19 a roş-albilor a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru partida de pe 26 septembrie, ora 16.00, care va avea loc pe stadionul din “Ştefan cel Mare”.

“E prima dată când ajungem în această postură şi avem emoţii. Este normal să fie aşa. La fiecare meci am emoţii, însă acum este ceva special. Avem emoţii, dar asta nu înseamnă că ne este teamă.  Am jucat turnee internaţionale cu echipe de cel mai înalt nivel, în contextul acestei competiţii, ştiind că vom ajunge aici. Galatasaray, Partizan Belgrad, Eindhoven, Ferencvaros – echipe care au evoluat în Youth League, au fost adversarii noştri şi nu am fost cu nimic inferiori”, a declarat Gabi Răduţă, şeful centrului de copii şi juniori al lui Dinamo.

Înainte de Youth League e Dinamo – Steaua

Antrenorul Ilie Poenaru, cel care l-a înlocuit pe Florin Bratu pe banca tehnică a “câinilor mici”, e încrezător că echipa sa poate debuta cu o victorie în competiţia echivalent a Champions League la acest nivel de vârstă. Până la partida cu Lokomotiva Zagreb, echipa under 19 a lui Dinamo joacă marele derby împotriva celor de la Steaua, chiar pe arena din “Ştefan cel Mare”.

“Suntem pregătiţi. La sfârşitul săptămânii avem returul cu Steaua, o repetiţie generală pentru jocul cu Lokomotiva. Este un meci care ne ţine în priză şi cade cum nu se poate mai bine pentru noi. Este un meci tare, deşi Dinamo nu are adversar în campionatul nostru după cum stie pentru că dominăm de vreo 2-3 ani fotbalul la acest nivel”, a spus antrenorul Ilie Poenaru.

Tags: