Carousel hot news

Nou transfer la Dinamo! Vine din sezonul următor

Marius Briceag este unul din jucătorii care s-au evidenţiat la finalul acestui sezon al eşalonului secund. Fundaşul celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea a intrat şi în vizorul celor de la Dinamo,...
Autor: Adrian Dumitru | 03.07.2014 | 14:09
Nou transfer la Dinamo! Vine din sezonul următor

Marius Briceag este unul din jucătorii care s-au evidenţiat la finalul acestui sezon al eşalonului secund. Fundaşul celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea a intrat şi în vizorul celor de la Dinamo, care au încercat să-l achiziţioneze.

Jucătorul în vîrstă de 22 de ani şi-a dorit să ajungă în curtea “cîinilor”, dar oficialii clubului la care activează nu şi-au dat acordul. În ciuda insistenţelor celor de la Dinamo, vîlcenii au tergiversat tratativele iar “cîinii” au renunţat la el. Totuşi, Briceag va veni la gruparea din Ştefan cel Mare din sezonul următor, cînd îi va expira contractul, scrie gsp.ro.

Vîlcenii vor avea de suferit în acest caz, deoarece vor pierde sume importante de bani. În primul rînd, vor pierde banii pe care i-ar fi primit în cazul unui transfer şi vor trebui să-i achite jucătorului drepturile salariale pentru încă un an. Totodată, cei de la CSM vor pierde şi procentul de 20 % dacă Briceag ar fi plecat de la Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!